Haberler

Yeni 5 Serisi yavaş yavaş geliyor




Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı fotoğrafları ortaya çıkan yeni BMW 5 Serisi‘nin az çok neye benzeyeceği hakkında fikirlere sahip olmuştuk. Tasarımcı arkadaşlarımız ise otomobili kamuflajlı görüntülerden arındırarak yalın bir halini ortaya çıkardı.

7 Serisi’nden alışık olduğumuz tasarım detaylarını sıklıkla gördüğümüz yeni 5 Serisi küçülmüş boyutlarıyla kendi segmentine hizmet etmeye hazır görünüyor. Görsellerde gerçeğine oldukça yaklaşıldığını düşündüğümüz yeni 5 Serisi önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak olup ardından aracın Touring ve Gran Turismo(GT) versiyonları tanıtılacak.

Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda, ilk defa görücüye çıkacağı bildirilen otomobil hakkındaki gelişmeleri ilerleyen günlerde sitemizden takip edebilirsiniz. 

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu