FeaturedHaberler

Yeni Top Gear’a günler kala




Dünyanın en popüler televizyon şovlarından Top Gear’ın yönetimi; şovun ünlü sunucusu Jeremy Clarkson’ı, programın yapımcılarından Oisin Tymon’a vurduğu gerekçesiyle Mart 2015’te kovmuştu.

Jeremy Clarkson’ın kovulması üzerine senelerdir onunla beraber çalışan programın diğer sunucuları, Richard Hammond ve James May de programdan ayrılmaya karar verdiklerini açıklamışlardı. Bu olaylardan sonra dünyanın en popüler otomotiv şovuna neler olacağı büyük merak konusuydu.

Top Gear hayranlarının bu haberler karşısında tutumu oldukça sertti. Bunun kabul edilemez bir karar olduğunu savunan hayranlara göre Clarkson geri getirilmeliydi. Fakat iki tarafın da yaptığı açıklamalar gösteriyordu ki bu mümkün değildi. Suçu Top Gear yönetiminde bulan hayranlar bu karar açıklandığından beri memnuniyetsizliklerini sosyal medyada sık sık göstermekten çekinmediler. Karar açıklandığından beri yayınlanan Top Gear videolarının altını nefret mesajlarıyla süslendiren hayranların öfkesi hala devam ediyor.

2015 yazında gelen bir haber ise kimi Top Gear hayranlarını sevindirdi, kimini ise daha da sinirlendirdi. Yeni bir ekiple yola devam edeceğini duyuran Top Gear, Youtube üzerinden yeni sezondan kesitler paylaşıyor.

29 Mayısta başlayacak olan yeni sezona günler kala bugüne kadar yayınlanmış videoları bir araya getirelim istedik. İyi seyirler!

Chris Evans ve Matt LeBlanc’ın ana sunucuları oluşturacağını paylaşan Top Gear, Youtube üzerinden Matt LeBlanc’ın ‘en hızlı ünlü’ yarışmasından kalan kliplerini yayınladı. Ünlülerin pist sürelerinin karşılaştırıldığı bu yarışmada LeBlanc herkesi geçerek birinci olmuştu.

Bir ay önce yayınlanan bir fragmanda ise şovun yeni versiyonundan ilk kesitleri görme fırsatı bulduk.

Matt LeBlanc’ın Ariel Nomad ile mücadelesi:

3 gün önce yayınlanan bu videoda ise Chris Evans ve Matt LeBlanc otomobil avında:

Son olarak bugün yayınlanan videoda ise yeni Top Gear’ın Extra Gear adlı BTS (Beyond the Screen) şovunun sunucuları tanıtılıyor. Youtube üzerinden yayınlanması beklenen bu şovda izleyiciler, Top Gear’ın perde arkasını görme fırsatı yakalayacaklar. Bu şovun sunuculuğunu geniş bir hayran kitlesine sahip Chris Harris ve Rory Reid yapacak.

Yeni sezondan beklentileriniz neler? Sizce LeBlanc ve Evans ikilisi eski Clarkson, May, Hammond üçlüsünün yerini tutabilecek mi? Bizlerle paylaşmayı unutmayın !

Arda Celik

Çanakkaleliyim, İstanbulda yaşıyorum. Otomobil sevdam nerde ne zaman başlamış bilmesem de kendimi bildim bileli otomobillere aşığım. Alfa Romeo, Porsche ve Volvo en sevdiğim firmalar. WEC yarışlarını takip ediyorum. Otopark.com'u uzun süre takip ettikten sonra bir yardım eli de ben uzatayım diyerek giriştiğim bu macerada, umarım beraber güzel işlere imza atacağız.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Tabiki hayır. Hiç bir şeyin yenisi, eskisinin yerini tutamaz. Ama kendisine has ve özel olursa işte o zaman iyi bir program olur.

    1. Neden izliyorsunuz degil neden izliyordunuz. Jeremi gittik den sonra artık izlemicem. Neden izliyorduk cunku eğlendirirken informatif ve bağımsız testler yapıyorlardı, guzel icerikleri ve kendi aralarında tatlı atışmalar ve yarışmalar oluyordu

  2. İzlemek icin zahmet edip aramayacağım bile ama The Gran Tour u amazondan satın bile alabilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu