Haberler

Ankaralılar harika bir hafta sonu geçirdi




Mühye’de 4×4 zirvesi!

2016 Türkiye Off-road Şampiyonası’nın ertelenen üçüncü yarışı, Ankara Off-road Kulübü (ANDOFF) tarafından 33 araç ve 66 sporcunun katılımı ile 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara Mühye’de gerçekleştirildi.

Türkiye Off-road Şampiyonası 3. yarışı, başarılı bir organizasyonla geride kaldı. Ankara Off-road Kulübü tarafından 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’nın Mühye ilçesinde düzenlenen yarış, seyircilerden de büyük ilgi gördü.

2 gün boyunca 6 etapta 33 araç ve 66 sporcunun mücadele ettiği yarışta, genel klasmanda ilk sırayı ve Sınıf 4 birinciliğini Custom Jeep ile Hüseyin Memi-Ali Pertev ekibi, ikinciliğini Hüsnü-Hasan Taylan kardeşler, üçüncülüğünü ise Suzuki Grand Vitara ile İrfan Özdemir-Engin Başkurt elde etti.

Sınıf 1’de Suzuki Vitara ile Deniz-Sibel Dağlı çifti, Sınıf 2’de Suzuki Grand Vitara ile İrfan Özdemir-Engin Başkurt, Sınıf 3’te ise Mitsubishi L200 ile ev sahibi ekip olan İsmail Ayhan-Bora Kayım da birincilikleri paylaşan ekipler oldular. Yarışın tek kadın sporcusu İlayda Hancı da Batuhan Korkut co-pilotluğunda Sınıf 1’i ikinci olarak tamamladı ve şampiyonadaki iddiasını sürdürdü.

Türkiye Off-road Şampiyonası’nda 5. ayak yarışları, uzun bir aranın ardından Sinop off-road Kulübü (SİNOFF) tarafından 03-04 Eylül 2016 tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilecek.

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 2. Gününü takip ettim ilgi filan yoktu çok sakin geçti. Neye göre ilgi görmüş anlamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu