Haberler

2016 Renault Twingo GT’den ilk kare




Renault, 2 yıl önce haberimize de konu olan Twingo GT projesinde son aşamaya geldiğini duyurdu.

İsminin sonuna RS yerine neden GT takısı aldığını merak edenler için bir açıklama yapan Renault Sport, yeni otomobillerinin 133 BG’lik önceki nesil Twingo RS kadar güçlü olmayacağı için böyle bir tercih yaptığını ifade ediyor.

Smart ForTwo Brabus‘ta kullanılan 0.9 lt TCe motora sahip olacağı belirtilen Twingo GT, 109 BG gücündeki Smart ile muhtemelen aynı güçte olacak.

Daha güzel tasarımlı jantlar ve büyük lastiklerin yanında motor gücüne ayak uydurabilmesi için daha sert süspansiyonlar ile büyük fren disklerinin de kullanılacağı belirtilen otomobil, ayrıca agresif bir body kite sahip olacak.

Renault, önümüzdeki aylarda üzerindeki örtüyü kaldıracağı Twingo GT için son hazırlıklarını yaparken, teknik verileriyle alakalı daha detaylı bilgileri ise kısa bir süre sonra paylaşacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. 40 yılda bir işine yarar haber çıktı,onda da ortalarda yok 😀 (Aman gelmesin,her arabaya twingo twingo gına geldi.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu