Haberler

2018 Aston Martin Vantage ilk kez yakalandı




Gelecek jenerasyon Aston Martin Vantage ilk kez kameralara yakalandı.

Kamuflajından da anlaşılabildiği gibi DB11 prototoipine benzerliğiyle dikkat çeken Vantage, güncel modelden daha kısa bir yapıya sahipmiş gibi görünüyor.

DB11’in izinden gideceği yorumları yapılan otomobilin selefiden daha alçak ve geniş olacağı belirtilirken, iç mekanında ise şıklığın yanında 8 inç’lik bilgi-eğlence sisteminin kullanılacağı gelen bilgiler arasında.

AMG’den alınan 4.0lt V8 ve 5.2lt V12 çift turbolu motorlara sahip olması beklenen 2018 Vantage, en güçlü versiyonunda 608 BG güç ve 700 Nm tork değeri sunabilir.

2017’de tanıtımının yapılması planlanan 2018 Vantage için hummalı bir çalışma içerisinde olan Aston Martin, bu yılın sonuna doğru modelin üstü açık versiyonunun da testlerine başlayacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu