Haberler

Daha fazla yol, daha fazla hikaye




Michelin’in ilk yerli prodüksiyon reklam filminin teması;

“Daha fazla yol, daha fazla hikaye.”

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, 100 yılı aşkın tecrübesiyle sürücülere en üstün teknolojileri sunuyor. Türkiye’de tüketicilerine 20 yıldır tek bir lastik ile daha fazla kilometre ömrü, güvenlik ve performans sağlayan Michelin, bu kez ilk yerli yapım reklam filmini izleyicileriyle buluşturuyor.

8 bin kilometre daha uzun ömürlü Michelin lastiklerle, sürücülere daha fazla yol, daha fazla hikaye sunduklarını anlatan reklam filmi ile Michelin, sürüş deneyimini yeni bir boyuta taşırken; Türk insanının hayatına işleyen yerel öğelerden besleniyor. Bir ailenin Michelin lastikleriyle 8 bin kilometre daha fazla lastik ömrü yapabileceklerini eğlenceli bir dille anlatan reklam filmi, 8 bin kilometre ile daha fazla yol vurgusunu farklı yöresel motiflerle, farklı mekanlarda veriyor.

Rota boyunca doğa öğeleri de ön plana çıkıyor. Yeni reklam filmiyle 8 bin kilometre daha uzun ömürlü Michelin lastiklerle, daha fazla yol, daha fazla hikaye teması ile hayata değer katan Michelin’i yerel tüketiciye bir adım daha yaklaştırıyor. Yönetmen koltuğunda Aytuğ Üngör’ün oturduğu reklam filmi, TBWA\ISTANBUL ve Anima İstanbul imzasını taşıyor.

Reklam filmini izlemek için

https://www.youtube.com/watch?v=SiGU0IAwy-g

Reklam filminin künyesi:

Reklamveren: MICHELIN

Reklam Veren Ekibi: Banu Efe, Demet Yeşilaltay

Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL

CCO: İlkay Gürpınar

CSO: Toygun Yılmazer

ECD: Volkan Karakaşoğlu

Yaratıcı Ekip: Orkun Önal, Mehmet Güney, Ayşem Erk, Ali Yiğit Gümüş

Marka Ekibi: Denizhan Çakıl, Kerem Sertbel, Begüm Demirkol

Stratejik Planlama Ekibi: Mert Kal, Nilgün Sezgin

Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin, Ceren Özen, Lerzan Kuzgun

Prodüksiyon Şirketi: Anima İstanbul

Yönetmen: Aytuğ Üngör

Post Prodüksiyon: Anima İstanbul

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu