Haberler

Skoda Kodiaq Nürburgring’de yakalandı!




Nürburgring’de çekilen son fotoğraflar göre Skoda, yeni crossoverı Kodiaq’ı bitirmek üzere. VisionS konsepti üzerinden yola çıkan Kodiaq, daha büyük aynalara revize edilmiş bir ön ızgaraya ve daha geleneksel kapı kollarına sahip. Ayrıca masküler görünmesine yardımcı çamurluklar, çatı çizgileri ve spoylere sahip. İlerde daha güçlenmiş bir spor versiyonunu görecek olmamız güncel dizayndan hareketle oldukça mümkün.

İç alan fotoğraflarını çekememiş olsak da, aracın içinde orta konsolun dışında yolcu odaklı eğlence-bilgi sistemi ve yüksek teknoloji bir kabin bekleniyor. Ayrıca otomobilin rahatça yedi kişiye kadar  yaşam alanı sunması bekleniyor.

Kaputun altına bakarsak resmi olmamakla birlikte, turbo şarjlı 1.4 benzinli ve 1.6-2.0 litre dizel olacak şekilde çeşitli seçenekler bizi bekliyor olacaktır. Daha önceden aşina olduğumuz 2.0 litrelik, 240 Hp güç, 500 Nm tork üreten BiTDI’lı versiyonu da beklentiler arasında.

Skoda tarzı olarak otomobil önden çekiş olup opsiyonlu olarak dört tekerden çekişle sunulmakla birlikte yine firmanın geçmiş araçlarında gördüğümüz gibi 6 iler manuel ya da 7 ileri otomatik kombinasyonları ile satışa sunulacaktır.

Skoda Kodiaq’ın bu yıl ilerleyen tarihlerde Paris Motor Show’da tanıtılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu