Haberler

Audi fabrikasına sel engeli




Alman otomobil üreticisi Audi’nin Almanya’nın Neckarsulm kentindeki fabrikasında, aşırı yağışların neden olduğu sel nedeniyle üretimin durduğu, ancak fabrikanın bazı bölümlerinin üretime çok geçmeden tekrar başlayacağı bildirildi.

Audi Forum Neckarsulm İletişim Müdürü Brigitte Urban, yaptığı açıklamada şirketin Baden-Württemberg Eyaleti’ne bağlı Nerkarsulm şehrindeki fabrikasının sağanak yağış ve güçlü fırtına nedeniyle sular altında kaldığını kaydetti. Fabrikanın bir süre üretime ara vermesinin ardından uygun bir zamanda bazı bölümlerin üretime tekrar başlayacağını belirten Urban, “Fabrikanın temizlenme işlemi devam ediyor ve gerekli müdahaleler yapıldıktan hemen sonra bir bölümü tekrar çalışmaya başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Urban, söz konusu olaydan fabrikanın araç teslimatlarının etkilenmeyeceğini ve fabrikaya tur gezilerinin şu anda mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Audi’nin A8 ve R8 modellerinin üretildiği fabrikada yaklaşık 16 bin kişi çalışıyor.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu