Haberler

Çörekleri Nissan ile süsleyin




Amerika’da her yıl 1 Haziran’da Ulusal Çörek Günü (National Donut Day) kutlamaları yapılıyor. Nissan da bu günü çörekleri farklı bir yolla süsleyerek kutlamak istemiş.

Aslında ingilizce karşılıklarına bakıldığı zaman Nissan’ın yaptığı kelime oyunu hemen ortaya çıkıyor. Araçla olduğu yerde dönme kavramına da adını veren ‘doughnut’ları (yağlı ve şekerli bir çörek çeşidi) çok seven Amerikalılar 1 Haziran tarihini ulusal bir gün olarak kutluyorlar.

Nissan bu kutlama günü bağlamında Formula Drift sürücüsünü ve Nissan 370Z’yi bir araya getirerek sabah kahvaltısı için çörekleri süslemeyi uygun görmüş. 1270 kg’lık süsleme şekerinin üzerinde dönerek çörekleri süsleseler de 370Z Nismo ile yaratılan gökkuşağı ile çok da gıda sağlığını düşünmediklerini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sonuç olarak eğlenceli bir video çıkmış olsa da harcanan 27 düzine çörek için üzücü bir durum olmuş. Siz siz olun yiyeceklerinizi daha sağlıklı yollarla süsleyin.

https://youtu.be/WJvj5CG4Bhw

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu