FeaturedHaberler

Forbes zenginleri arasında lider Hamilton




Dünya şampiyonu Lewis Hamilton, Amerikan iş dünyası dergisi Forbes tarafından en son yayınlanan zengin sporcular listesine göre en çok kazanan yarış pilotu oldu.

Mercedes sürücüsü son 12 ayda ortalama 46 milyon dolar kazanarak 11. sırada kendine yer buldu. Real Madrid’in forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo ise 88 milyon dolarlık kazancı ile listenin başında yer aldı.

Ferrari sürücüsü Sebastian Vettel 41 milyon dolarla 19. sıradayken, McLaren’dan Fernando Alonso 36,5 milyon dolarlık geliriyle 24. sıraya yerleşti.

Nico Rosberg takım arkadaşı Hamilton’un yarısından daha az kazanarak 21 milyon dolar ile 98. sırada listeye girmeyi başarabildi.

Listedeki diğer sürücüler ise NASCAR yıldızı Dale Earnhardt Jr. (71. sıra ve 23,5 milyon dolar) ve Jimmie Johnson (82. sıra ve 22,2 milyon dolar) oldu.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu