Haberler

Ford Mondeo ST-Line 2016 Goodwood Festival of Speed’de görücüye çıkıyor




Ford, Fiesta ve Focus için ST-Line paketlerini tanıttıktan sonra aynı paketi Mondeo için de çıkartmaya hazırlanıyor.

Her şeyden önce ST-Line’ın, Ford modellerinin efsanevi ST çıkartmasını taşıyan hızlı araçlarından farklı bir şey olduğunu belirtmekte yarar görüyorum. ST-Line basitçe, ST modellerinden esinlenen görsel ve süspansiyon değişikliklerinden meydana geliyor. Aynı zamanda İngiliz müşterilerin Mondeo ST-Line’ı 2 litrelik TDCi turbo dizel motor ile 150 PS lik veya 180 PS’lik versiyonlarıyla alabileceklerini belirtelim Türkiye ile ilgili bir şey söylemek için erken.

Ford Avrupa’nın satış ve pazarlama servisi şefi Roelant de Waard, “Yeni Mondeo ST-Line, 2002 yılında tanıttığımız Mondeo ST220 modelinden bu yana en sportif Mondeo.” diyor. Peki bu paket neler içeriyor biraz daha yakından bakalım.

Mondeo ST-Line spor süspansiyonlar ile gelecek bununla birlikte petek şeklinde siyah bir ön ızgarayla beraber bir de ön lip taşıyacak. LED farlar ile gelecek model ayrıca dikdörtgen sis lambaları, dışa doğru kıvrılan yan etekler, difüzör şeklinde bir arka tampon, gümüş egzoz çıkışları, 18 veya 19 inçlik alaşım jantlar, kırmızı dikişli spor koltuklar, deriyle kaplanmış bir spor direksiyon ile gelecek. Manuel şanzımanlı modellerde ST-Line ile sportif bir vites topuzu da gelecek. Arka tavan spoilerı wagon da standart olarak gelirken Mondeo ST-Line sedan modellerde ise opsiyon olarak sunulacak.

 

 

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu