Haberler

Garenta’da fırsat




Araç kiralama pazarının yeni nesil markası Garenta, yaz mevsimine yeni kampanyalarla “merhaba” diyor. Garenta, Garanti Bankası ile işbirliği yaparak hazırladığı yeni kampanyasında kısa dönem araç kiralamak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Haziran ayının sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında Garanti Bonus sahiplerine özel, orta sınıf dizel otomatik araçlar günlük sadece 119 TL’ye kiralanabilecek. Ayrıca Bonus ile yapılan diğer tüm kiralamalarda, yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak mümkün.

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor’un bünyesinde, kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmeti veren Garenta’da yaz kampanyaları heyecanı başladı. Garenta’nın kısa dönem araç kiralama markası GarentaDAY ile Garanti Bankası arasında yapılan işbirliği ile özel bir kampanya hazırlandı.

Kampanya kapsamında Garanti Bonus sahiplerine özel, orta sınıf dizel otomatik araçlar günlük sadece 119 TL’ye kiralanabilecek. Avantajlar bununla da sınırlı değil… Müşteriler GarentaDAY’den Bonus ile yaptıkları diğer tüm kiralamalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Hem Garentalı hem Garantili olanları sevindirecek kampanya, haziran ayının sonuna kadar devam edecek.

Yüzde 100 yerli sermayeli ilk kurumsal rent a car firması olarak 2014 yılında sektöre hızlı bir giriş yapan ve yenilikçi vizyonu ile sektörün dinamiklerini değiştiren Garenta, araç kiralama sürecinin her adımında müşterilerine güven ve destek sağlıyor.

Müşterilerin en çok ihtiyaç duyduğu bölgelerde, kolay ve çabuk ulaşabilecek noktalarda yer alan Garenta’nın; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Muğla ve Trabzon’da şubeleri bulunuyor. Müşteriler kiralama işlemlerini www.garenta.com.tr internet sitesi üzerinden de kolaylıkla yapabiliyor.

Salih Erdoğan Çağlayan

Bilkent İşletme mezunu. Yaş 25, meslek dış ticaret. Memleket Ankara.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu