Haberler

Hyundai Türkiye’yi gezdi




Ürettiği kaliteli modellerle ve sıra dışı tasarımlarıyla her geçen gün zirveye bir adım daha yaklaşan Hyundai, 27 Nisan’da start verdiği Türkiye Turu’nu tamamladı. 3 adet Yeni Elantra ve 2 adet Tucson’un kullanıldığı turda araçlar toplam 10.000 kilometreden fazla yol yaparken aynı zamanda rota üzerinde yapılan bayi etkinliklerinde de 1000’den fazla müşteri testi gerçekleştirildi.

Rekabetçi ve yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Hyundai, son olarak Hyundai Türkiye Turu’yla öne çıktı. Hyundai Elantra ve Tucson modelleri, 40 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanını ziyaret ederek oldukça yorucu ve bir o kadar zevkli bir yolculuğa imzasını attı. 35’ten fazla şehrin ziyaret edildiği turda ayrıca UEFA Euro 2016 ana sponsorluğunu vurgulamak ve hızla yaklaşan futbol heyecanını paylaşmak için Hyundai Yetkili Satıcı’ların da özel aktiviteler düzenlendi. Bu özel aktivitelerde 1000’den fazla kişi yepyeni Hyundai modellerini test ederken aynı zamanda çok özel hediyelerin de sahibi oldu.

27 Nisan’da İstanbul’daki Hyundai Assan Genel Müdürlük Binası’ndan start alan tur, 3 Haziran günü yine aynı şekilde büyük bir coşkuyla turu sonlandırdı. 50 ulusal basın mensubunun da katılım gösterdiği turun töreninde konuşma yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “40 günde 35 ilimize gitmeyi hedeflemiştik ancak bu rakamın üstüne çıktık ve üst düzey konfor vaadeden araçlarımızla 43 şehrimizi ziyaret ettik. Ayrıca 30 tarihi mirasımızla ve şehirlerimizin kendilerine has simgeleriyle araçlarımızı görüntüledik ve bu özel fotoğrafları sosyal medyada hesaplarımızda ölümsüzleştirdik. Amacımız araçlarımızın kalitesini ve dayanıklılıklarını uzun kilometreler boyunca kullanarak kanıtlamak ve ayrıca markamızı tüm Türkiye’de müşterilerimizle bir araya getirmekti. Bu bağlamda çok mutluyuz. Çünkü tüm araçlarımız 10.000 kilometre boyunca herhangi bir zorluk yaşatmazken rotalara katılarak test sürüşlerini yapan herkesin yüzünde bir tebessüm bıraktı. Ayrıca Hyundai Türkiye Turu, 100’den fazla satış ve bağlantı gerçekleştirerek hedeflerimize de katkıda bulundu” dedi.

Salih Erdoğan Çağlayan

Bilkent İşletme mezunu. Yaş 25, meslek dış ticaret. Memleket Ankara.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu