Haberler

Hyundai’den festival tadında servis fırsatları




Hyundai, yazı karşıladığımız şu günlerde Hyundai sahiplerine çok özel servis fırsatları sunuyor. 18 Haziran’a kadar sürecek olan Hyundai Bahar Festivali kapsamında garantisi biten araçlara avantajlarla dolu Blue Bakım paketi sunuluyor. KDV dahil 209 TL’den başlayan Blue Bakım paketiyle beraber özel indirimler ve puanlar kazanmak mümkün. Ayrıca 499 TL ve üzeri bakım harcaması yapan müşteriler 3000 Blue Puan kazanarak bir sonraki servis harcamasında indirim elde etmiş oluyor.

Satışta olduğu kadar satış sonrası aktivitelerde de hızını kesmeyen Hyundai, servis veya periyodik bakım harcamalarında dört lastik satın alan müşterilerine 80 TL indirim avantajı da sunuyor.

Kampanya süresince servis harcaması yapan Blue Card sahipleri, Jolly Tur’un tatil programları için mevcutta uyguladığı erken rezervasyon indirimine ilave olarak %3 indirimden de yararlanabilecekler. Ayrıca kampanya dönemi boyunca servislere giren tüm araçlara ücretsiz check-up imkanı da sunuluyor.

Sıcak havaların en önemli donanımı olan klima sistemi ise bu özel kampanyada öne çıkan bir diğer unsur. Klima sistem kontrolü ve temizliği kampanya boyunca ücretsiz yapılıyor. Ayrıca klima temizleme (Klima Fresh Uygulaması) işleminde müşterilere %10 indirim de yapılıyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen müşteriler, kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Servisi’ni veya www.hyundai.com.tr‘yi ziyaret edebilirler.

 

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Hyundai önce çürüyen arabalarına sahip çıksın sonra servis kampanyası yapsın. Teneke parçası…

    1. 5 para etmez teneke hunday haklısın 98 passat alırım hunday almam.90 lira olmuş i30 git onun yerine 2013 316i al boş olur ama bmw alırım sonucta. hundayın ikinci elide ölü.arabaları ağır yürümüyo cok yakıyor iki üç donanıma 5 yıl garantiye arabadan anlamayan müşterileri kandırıyolar yazık valla kolay para kazanılmıyor.

      1. Markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı! 4 sene i30 kullandım ve hemen hemen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Küçük sorunları ise birçok markanın kullanıcıya yüklediği şeyleri firma karşıladı. Babam ve kardeşimde de i30 var bu arada. Düşünüyorum tekrar hyundai alır mıyım diye cevabı evet alırım.

        Size iyi günler

        1. Marka kendi kendine yapıyor bunu yalnız. Biz de şirkete alırken 5 yıllık mekanik garanti süresini düşünerek almıştık. Ki korozyon ve boya hiç aklımıza gelmemişti. Aracın kesinlikle hasar almayan noktasından paslanmaya başladı ve servise gittiğimizde bunun garantisi bitmiş dediler. O zaman öğrendik ki Hyundai karasorede garantiyi 2 yılla sınırlıyor. uzatıyoruz falan diyorlar da hikaye. Kabul etmiyorlar. Bizden kaynaklı değil diyorlar. Yok kuş pislemiş yok ağaç reçinesiymiş v.s. genel müdürlüğe kadar şikayet ettim fakat hiç oralı olmadılar. Onun üzerine kaputta da 2 noktada paslanma başladı. Şikayet etsek yine aynı şey olacak. yemişim 5 yıllık mekanik garantilerini.. Karoserine güvenmeyen markadan kime ne hayır gelir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu