Haberler

Intercity Cup´ta 3. ayak yarışları!




04 ve 05 Haziran 2016 tarihinde üçüncü ayağını gerçekleştirilen Intercity Cup yarışları toplamda 41 sporcunun katılımıyla nefes kesici bir rekabete sahne oldu.

4 Haziran Cumartesi günü düzenlenen I.Intercity Cup yarışında yarışan pilotlardan Demir Uyar 4.lük pozisyonda başladığı yarışı en önde bitirerek birincilik kürsüsünde yerini aldı. Demir Uyar’ın ardından Akın Can Kiper ikincilik kürsüsünde Sinan Koç ise üçüncülük kupalarını aldılar. Puan durumunda 81 puanlı Sinan Koç’un liderliği devam ederken, 52 puanla Deniz Muhtaroğlu ikinci sırada.  49 puanla Burakcan Sohtorik ve Volkan Temizel ise üçüncülüğü paylaşıyor.

5 Haziran Pazar günü II.Intercity Cup yarışında yarışan diğer 22 pilot da Cumartesi gününü aratmayan rekabet ortamında kıyasıya yarıştılar. Pazar günü gerçekleşen yarış sonunda Can Luca Ünsal birinciliğin sahibi oldu. Can Altınok ikincilik kürsüsünde yer alırken, üçüncülüğü de Baybars Öztürk elde etti. Can Luca Ünsal ilk 3 yarışın ardından kupada 75 puanla liderliğini sürdürürken, onu 68 puanla Gün Taşdelen ve 61 puanla Baybars Öztürk takip ediyor.

Intercity Cup’ta 4. ayak yarışları 16-17 Temmuz tarihlerinde Intercity İstanbul Park yarış pistinde koşulacak…

Kaynak : TOSFED

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu