Haberler

İSOFF Challenge’da 2. yarış nefes kesti




İstanbul Offroad Kulübü tarafından 19 Haziran Pazar günü organize edilen İSOFF Challenge 2016, Çiftalan’daki yeni parkuruyla bir kez daha büyük beğeni topladı.

19 pilotun mücadelesiyle başlayan yarışta heyecan her turda katlanarak arttı. 1.tur mücadelesinde geçilen 12 tur sonucunda 8 araç 2. Tura yükselirken 2. Tur mücadelesinde geçilen 10 turdan sonra 8 araç finale kaldı. Hem centilmence hem de heyecanla geçen finalin sonunda galip gelen ekip Ali Doğaner- Baybars Öztürk oldu.

En büyük mücadelenin yaşandığı final turundan sonra Ali Doğaner- Baybars Öztürk ekibi İSOFF Challenge 2016 2. yarışının galibi oldu. 2015 İSOFF Challenge birincisi Ali Gökhan Yazıcı- Alpaslan Yüksel ekibinin ikinci bitirdiği yarışmada üçüncü gelen ekip Ali Çetin- İsmail Serinel oldu.

Sınıf 1’de Ali Çetin- İsmail Serinel

Sınıf 2’de Ali Doğaner – Baybars Öztürk

Sınıf 3’de Ali Gökhan Yazıcı- Alpaslan Yüksel

Sınıf 4’de Yusuf  Yıldız-Bülent Karaduman ekipleri birincilikleri aldılar.

İSOFF Challenge’da bir sonraki yarış 9 Ekim 2016 tarihinde organize edilecek ve heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: TOSFED

İzzet Can Bekar

Küçükken babamın Tipo'suna binip onu kullandığımı hayal ederdim, zihnimde uzun yolculuklara çıkar babam gibi vites değiştirirdim. O yıllarda gelişen bu tutku, hayatıma şekil veriyor. Bu arada İTÜ'de Makina Mühendisliği okuyorum ve gerçek bir motor sporları tutkunuyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu