Haberler

Ken Block bu sefer Goodwood festivalinde!




O kadar Gymkhana serisinden ve lastik yakma gösterisinden sonra onun en iyi drift sürücülerinden biri olduğunu söylemek işten bile değil. Üstelik bu kadar başarıya rağmen hala hayalet sürücüsünü (yarış oyunu oynayanlar bunu çok iyi bilirler) bile geçebilmek için çabalıyor.

Zorlu Goodwood tırmanma etabında Avustralyalı Mad Mike’ın neden 1000 hp gücünde Mazda RX-8’i kullandığını açıklıyor. Ayrıca Mad Mike’ın profesyonel bir drift ustası ve drift park ustası olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Şimdi ise Ken Block’un Fiesta’sı ile bu drift şovunu izleyeceğiz. Sağ ayağının altında hiç bir merhameti olmayan 650 hp yatan Ken Block, bakalım gösterisinde nasıl bir performans sergilemiş?

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. adamin kullandigi fiestaya baktim 0-100 km 2 saniye diyor. AWD diyor. 2 litre turbo diyor 🙂 focus RS bile bundan zayif, keske bunu seri uretim yapsalar..

    Make: Ford
    Model: Fiesta
    Engine: 2.0L, 4-Cylinder EcoBoost
    Horsepower: 600
    Torque (lb-ft): 665

    1. bende baktım da, hiç mazda 1000hp den düşük kalır yanı yok 🙂 bu arada gerçekten seri üretim yapılsa “patlayan” çok olur :=(())

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu