Haberler

Ken Block Top Gear için aday olursa




Top Gear Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May üçlüsü ile yaşanılan ayrılıktan sonra bitmenin eşiğine gelmişti. Program kadrosunu yeniden kurarak yayın hayatına devam etmekte ancak şu ana kadar yayınlanmış üç bölümün izlenme rakamları giderek azalmakta. İlk bölümün izlenme sayısı 3. bölüme gelindiğinde 1/3 oranına kadar düşmüş durumda.

Ekibe yeterli zaman verilip, ”Onların “bu formata uygun hareket etmelerini bekleyip” en iyi sunum senaryosunu umut etmek mi? Yoksa beklentinin aniden gelişen bir başarı öyküsüne mi dönüşeceği?” soruları ise BBC’nin programdan beklentisi ile doğru orantılı olarak değişebilir.

Ken Block ismini duyduğunuzda aklınıza otomobillerle yapılabilecek eğlenceli işler geliyor değil mi? Ken Block’un mükemmel/mükemmele yakın driftler yapabildiğini Gymkhana serisi ile görmüştük ama onun başka hangi yeteneklere sahip olduğunu, özellikle televizyon programı anlamında, bilmiyoruz. Eğer bu düşünce gerçek olsaydı belki de Top Gear’ın eğlenceli ve umarsız havasına geri dönebilirdi.

İzleyeceğiniz video ise Top Gear ekibi toplanırken Ken Block’un gerçekleştirdiği görüşme. Öncelikle 845 beygir gücündeki 4 çeker Mustang’iyle beraber tozu dumana katan Ken Block bu gösteriden sonraysa Chris Evans ile görüşmesini gerçekleştiriyor. Chris Evans bu duruma gayet olumlu bir tepki verirken Ken Block’un planları Stig’in tek bir kelime etmemesi ile beraber son buluyor 🙂

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

        1. Bu ikiliyi top gear pistinde izleyeceksin aslında 😀 “Stig vs Ken Block” eğlenceli bir mücadele olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu