Haberler

KIA, indirimlere tam gaz devam ediyor




Bu yaz bir otomobil sahibi olmak isteyenler KIA bayilerinde aradıkları fırsatları bulabilecekler. 2016 yılının en çok konuşulan modellerinden Yeni KIA Sportage’ların fiyatları 79.900 TL’den başlıyor. KIA Rio’da 1.800 TL’ye varan indirimler devam ediyor. KIA’nın 2016 model hafif ticari modeli K2500’de ise 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar otomobil severleri bekliyor.

Yeni KIA Sportage modellerinde 79.900 TL’den başlayan fiyatlar

Bu yıl otomotiv pazarında en çok konuşulan modellerden biri olan Yeni KIA Sportage, SUV segmentine yeni bir yaklaşım yaratmak için tasarlandı. Güçlü donanımı, sportif dış tasarımı, sezgisel ileri teknolojileri ve mutlak kalite ilkesi ile 2016 yılına damgasını vuran Yeni KIA Sportage, otomobil severlere yeni deneyimler yaşatıyor. GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4×4 çekiş sistemi olan Yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve konfor sunuyor. Tüm KIA Sportage modellerinde 79.900 TL’den başlayan fiyatlar otomobil severleri bekliyor.

KIA Sorento’ya navigasyon özelliği

SUV segmentinin prestijli modeli KIA Sorento artık navigasyon özelliğiyle Türkiye’de. Etkileyici bir tasarıma ve üstün donanım özelliklerine sahip olan KIA Sorento navigasyonla birlikte; yeni Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çevre Görüş Sistemi özelliklerine de kavuşarak daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunmaya başladı. Kameraların topladığı görüntüler, dijital olarak işlenerek gerçek zamanlı olarak navigasyon sisteminin ekranına yansıtılıyor. Sürücüler yeni nesil “area view” sistemlerinde 3D kuşbakışı görünümü tercih etme şansına sahipler. Bu özellik, park yeri ararken araç çevresinin daha kapsamlı kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. KIA Sorento’da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yenilenen KIA Sorento, 239.000 TL fiyatıyla otomobil severlere sunuluyor.

KIA Soul, “Değişim ruhumda var” diyenlere sesleniyor

SUV segmentinin yeni nesil kahramanı KIA Soul, otomotiv sektöründe değişimin sembolü oldu. Kendine has ikonik tasarımı ile hemen fark edilen KIA Soul, yenilik peşinde olanların, “Değişim ruhumda var” diyenlerin hayatına heyecan katıyor. Yeni jenerasyon KIA Soul’ün ölçüleri büyüdü. Geniş iç hacmi, güçlü kaportası, gelişmiş süspansiyon özelliği sürüş emniyetini ve keyfini artırıyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DTC şanzıman ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Soul’e iki yeni özellik daha eklendi: Anahtarsız giriş ve çalıştırma ile arka park sensörü özelliği sürüş deneyimini kolaylaştırıyor. KIA Soul, 94.500 TL fiyatıyla otomobil severlerle buluşuyor.

Herkes onu çok seviyor: KIA cee’d

Dünyada ve Türkiye’de otomobil pazarında en popüler modeller arasında yer alan KIA cee’d, her geçen gün hayran sayısını artırıyor. KIA markasının küresel çapta büyümesinde itici güç olan KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve akıllı park yardım sistemi gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. KIA cee’d, 75.600 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KIA Rio’da 1.800 TL indirimden faydalanma zamanı

KIA Rio, sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth gibi özellikleri ile segmentinin güçlü modellerinden biri olarak dikkat çekiyor. Hem yeni teknolojiler hem de çarpıcı tasarım fikirleri isteyenler KIA Rio’da aradıklarını buluyor. Haziran ayında 1.800 TL’ye varan indirimle satışa sunulan KIA Rio’larda başlangıç fiyatı, 45.800 TL olarak belirlendi.

KIA Picanto’da kompakt görünüm ve konfor buluştu

KIA Picanto, sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiriyor. KIA Picanto, A segmentinin önemli oyuncularından biri olarak pek çok özellik sunuyor. 1.25 motor hacmi, 85 motor gücü olan Picanto Comfort’da manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları yer alıyor. Otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF’e ve Red Dot’a layık görülen KIA Picanto’da alaşım jantlar, krom kapı kolları ve ön ızgara tasarıma özgünlük veriyor. KIA Picanto Comfort, 49.500 TL fiyatıyla otomobil severlerle buluşuyor.

K2500’de 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar

KIA, hafif ticari araç almak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. KIA K2500 modelinde 4.800 TL indirim ve 48.700 TL’den başlayan fiyatlar müşterileri bekliyor. Kompakt görünümünü konforla birleştirmeyi başaran KIA K2500, önemli özellikleri ile öne çıkıyor. K2500’de geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi yer alıyor. Araçta, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri var. Dijital saat, elektrikli ön camlar, ESP (elektronik dengeleme programı) ve üç noktalı emniyet kemeri diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu