Haberler

KIAMORE’a Altın Örümcek Web Ödülleri’nde birincilik ödülü




Zengin içeriği ve ünlü isimlerden oluşan güçlü yazar kadrosu ile ayda 30 bin kişiye ulaşan KIAMORE Blog, internetin oscarları olarak nitelendirilen 14. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri oylamasını kazanarak, “Kurumsal Blog” kategorisinde birinci oldu.

14. Altın Örümcek Web Ödülleri, 2 Haziran akşamı Uniq İstanbul’da düzenlenen bir törenle sahiplerini bulurken, organizasyonda başarıya ulaşan projelerden biri de KIAMORE Blog oldu. Sanattan modaya, yaşamdan, spor ve teknolojiye kadar zengin bir içeriğe sahip olan KIAMORE Blog, “Kurumsal Blog” kategorisinde jüri oylamasını kazanarak birinci seçildi.

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, web ve internet teknolojileri ile pazarlama ve iletişim alanlarında uzman jüri üyeleri her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirliyor. Kısa süre önce site altyapısı ile tasarımı RAM İstanbul tarafından yenilenen ve yeni bir içerik stratejisiyle iletişimine devam eden KIAMORE, jürinin titizlikle yaptığı elemede rakiplerinin arasından sıyrılarak ödüle ulaşma başarısını gösterdi.

Otomotiv sektöründeki en farklı ve kapsamlı marka blogu olarak dikkat çeken KIAMORE’un içerik yönetimini, ceyms.com sitesinin de kurucusu olan televizyoncu Mirgün Cabas üstleniyor. Ayda 30 bin kişinin ziyaret ettiği KIAMORE’da Ayhan Sicimoğlu, Yekta Kopan, Aylin Aslım, Tuba Ünsal, Rahşan Gülşan, Nilay Örnek ve Kerimcan Akduman gibi isimler okurlarla buluşuyor.

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu