Haberler

Lamborghini’nin yenilenen müzesi




Lamborghini CEO’su Stefano Domenicali, Sant’Agata Bolognese’de bulunan merkez binasında şirketin yenilenen müzesinin açılışını yaptı.

İlk olarak 2001 yılında açılan müze, farklı bir düzen ve güncellenmiş ekranlar ile tamamen yenilenmiş. Lamborghini, yeni aktivitelerle ve yüksek teknolojili multimedya ekranlar ile yenilenmiş müzenin ziyaretçilere yeni bir deneyim yaşatacağını söylüyor.

Binaya girerken ziyaretçileri, Lamborghini Miura’dan önce 1963 model 350 GT karşılıyor. Asterion, Diablo ve Sesto Elemento modelleri ziyaretçilerin müzede görebileceği modeller arasında yer alıyor.

Müzenin açılışı, Lamborghini Miura sahiplerinin katıldığı geleneksel “Miura Tour” ile aynı zamana denk getirilmiş. 50. yıl dönümünü kutlayan organizasyonda 20 araç sahibi, araçları ile İtalya’nın Emilia, Liguria ve Tuscany bölgelerinde 310 millik (500 km) bir seyahate çıkacaklar. Bu olayı kutlamak için 36. Stormo Caccia hava filosu 4 adet Eurofighter savaş uçağı ile Gioia del Colle hava üssünden kalkarak müzenin üstünden uçacak.

Domenicali, yaptığı bir açıklamada şu sözleri söyledi: “Yenilenen müze, markanın geçmişten bugüne uzanan tarihi, tasarımları, motorları ve teknolojisi hakkında daha zengin bir deneyim sunuyor.”

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Zevk meselesi ama bence Lamborghini bugün Ferrari’den daha iyi otomobil üretiyor. Bunları; F50 GT1, FXX-K, FXX, 599XX ayrı tutarak söylüyorum umarım ileride Lamborghini de böyle bir seri çıkarır. Ferrari’nin XX Serisini çok kıskandığımı söylemeliyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu