Haberler

Logan-Sandero kardeşler operasyona hazırlanıyor




Renault’un düşük maliyetli markası Dacia, Sandero hatchback ve Logan MCV modellerini makyaj operasyonundan geçirmeye hazırlanıyor.

Hafif bir kamuflajla kameralara yakalanan Sandero, Duster’da görüğümüz ön ızgarayla donatılırken, ön tampon ve farlar da bu hafif operasyondan nasibini almış.

Yan profilden bakıldığında herhangi bir değişimin gözükmezken, yan aynalara entegre edilmiş sinyal lambası tek dikkat çeken detay olarak ön plana çıkıyor.

Arka kısmında yeni tamponun bizleri karşıladığı Sandero’da far tasarımı da değişirken farklı gözüken egzoz ucu ise yüzleri güldürüyor.

90 BG gücündeki 0.9lt TCe 3 silindirli motorla donatılacağı belirtilen Sandero’nun yanısıra Duster için de 1.2 turbo 125 BG’lik motoru hazırlayan Dacia, Duster’ın ne zaman bu motorla buluşacağı bilgisini ise şimdilik paylaşmaktan kaçınıyor.

Sandero’yla neredeyse aynı ön yüze sahip olan Logan MCV de Avrupa yollarında kameralara yakalanırken, kardeşi gibi hafif bir makyaj operasyonundan geçmiş.

Logan MCV, Logan Sedan ve Sandero’yu Ekim ayında gerçekleşecek Paris Motor Show’da görücüye çıkarmayı planlayan Dacia, ikinci jenerasyon Duster için 2017 yılını beklemeye karar vermiş.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. fotoğrafta yan sinyaller hala çamurlukta gözüküyor?Ayrıca avrupada 1.2 TCe 125 duster şuan zaten satışta.makyaja gelecek olursak şuan ki sandero krom ön panjurlu haliyle daha iyi.makyaj yapmaları gereken tek şey cam açma kapama tuşlarını kapıya taşımak.karoseri güçlendirip güvenliği arttırmak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu