FeaturedHaberler

Murat Bostancı Osmangazi Köprüsü’nde!




Castrol Ford Team Türkiye pilotu Murat Bostancı, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan otoyolun, Osman Gazi Köprüsü’nden geçen ilk rallici oldu.

Bostancı, yapımcılık veya medya tarafından yapılan Osman Gazi Köprüsü reklam filminde, körfezi geçmeye çalışan bir ralli pilotunu canlandırdı.

Modern çağın en büyük problemlerinden birinin ‘yol,hız,zaman’ olduğunu anlatan reklam filminde, ironik bir anlatımla devasa sporcular kullanılıyor.

Körfezi farklı şekillerde geçmek isteyen sporcular, kara yolu ve arabalı vapur geçişlerinin anlatıldığı filmde, Osman Gazi köprüsü ile körfez geçişinin sadece 6 dakika olduğu vurgulanıyor.

Proje kapsamında yeni bağlantılar; viyadük ve tüneller ile birleştirilecek olan otoyolun faaliyete geçtiği anda hayatı kolaylaştıracağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin kapak görseli için sizlerden özür dilerken, bu tam boyutlu görseli sizlere sunuyorum.

murat-bostancı-osmangazi-köprüsünde-2

Kaynak: TOSFED Facebook Sayfası

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu