Haberler

Nissan Juke yeni tasarımıyla göz dolduruyor




İlk olarak 2010 yılında satışa sunulan Juke, şirketin gurur kaynağı olmayı başardı. Bu günlerde değişen tasarımıyla konuşulmaya devam ediyor.

Dış tasarımından söz edecek olursak yuvarlak detaylardan uzak kalınmaya çalışılmış. Ön farlar gayet köşeli görünümde tasarlanmış ve LED farlar, tamponun alt kısmına entegre edilmiş.

Yeni Juke yüksek olasılıkla 1.5 dCi motorla gelecek. Bu motorun 110 beygir gücünde olması bekleniyor. Kesin olmamakla birlikte aldığımız bilgilere göre bir elektrik motoru da yer alacak.

Nissan, Juke ile SUV segmentinin teknoloji lideri olmayı hedeflemiş. Tüm güvenlik donanımlarına standart modelde dahi erişebileceğiz.

Otomobilde ayrıca 360 derece görüntü verebilen park kamerası da yer alacak.

Resim Kaynağı: omniauto

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. İlk kasayı hiç sevmemiştim, halada sevmiyorum. Şuanki kasa gerçekten dört dörtlük, çoğu Juke sevmeyen insan dönüp bir daha bakıyor. (Bende dahil 🙂 ) Ama daha berbat yapamazlardı, bu nedir abi?

  2. eski kasanın nismo versyonunu standart yapıp getirseler bunun 5 misli satar, kasayı güncellemek başka değiştirmek başka bu sıvamak olmuş sanki

  3. Herkezden özür diliyerek hayatımda bu kadar gerizekalı bi tasarım görmedim şahin bile bundan daha giderli

  4. Tasarımıyla göz dolduruyor derken dalga geçtiniz dimi. Ben bundan daha tipsiz araba görmedim arkadaş.

  5. İlk kasa ve makyajlı kasası gerçekten güzel görünüyorlar. Sıra dışı ve şıklar. Ama bu nedir yahu? Sinyallerden far mı üretmişler napmışlar anlamadım.

  6. Sanırım Fukuşima nükleer kazasının sonucu bunlar. Araca sirayet etmiş. Göz dolduran yeri neresi merak ettim açıkçası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu