Haberler

S63 AMG Coupe’ye Renntech dokunuşu




Hali hazırda piyasadaki en güçlü otomobillerden biri olan Mercedes S63 AMG Coupe, Renntech firmasının yaptığı çalışmayla birlikte adeta gücüne güç kattı ve gerçek anlamda bir ‘canavar’ ortaya çıkmış oldu.

Fabrikadan çıkan standart versiyonunda 5.5 litrelik, çift turbolu, V8 motoruyla 577 beygir güç ve 900 Nm tork üretebilen lüks coupe’nin güç değerleri Renntech’in uyguladığı yazılımla birlikte 708 beygir güç ve 995 Nm tork seviyelerine ulaştı. Yazılıma ek olarak katalitik konverteri downpipe ile birlikte değişti ve spor egzoz takıldı. Tüm bu modifikasyonların birlikteliğiyle, Renntech’in raporlarına göre S63, tam 708 beygir güç ve 1137 Nm tork üretebilir hale geldi.

renntech-s63-amg-coupe (7)

Dışına gelecek olursak otomobil; mat siyah boya, karartılmış amblemler ve firmanın prototip spoyleri ile adeta kalkışa hazır bir jet görünümüne kavuşmuş oldu.

Tabi S63 AMG Coupe’yi güçlendirmek o kadar da ucuz değil. Standart haline sahip olabilmek için 164.075 dolar ödemeniz gereken otomobilin sadece performansını arttırmak için de yaklaşık 15.000 dolar gözden çıkartmanız gerekiyor. Harcamak için hala paranız kalırsa otomobilin dışını güzelleştirerek daha çekici bir hale getirebilirsiniz.

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. keşke bizde de 164 bin dolar olsa 15 bin dolar lafı bile olmaz
    bizde 464 bin dolar 3 tane fiyatı 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu