Haberler

Subarudan sarı sevenlere: BRZ Series.Yellow




Subaru, BRZ modeli için ‘Series.Yellow’ (Sari.Seri) adlı sınırlı üretim serisini tanıttı. 500 Adet üretilmesi planlanan serinin en buyuk özelliği isminden de anlaşılabileceği gibi sarı rengi.

Series.Yellow BRZ’de ilk olarak sarı ve siyahin hakim olduğu dış tasarım göze çarpıyor. Gövde özel bir sarıya boyalıyken dış aynalar, jantlar ve model yazısı gibi detaylar ise siyaha boyanmış.

Series.Yellow aslında 2017 model Limited Edition BRZ’nin performans paketli versiyonundan çok da farklı değil. Bu da şu anlama geliyor: Performans paketiyle gelen Brembo frenler, SACHS performans amortisörleri, güncellenen stabilite kontrol programi ve gözden geçirilmiş şasiye ek olarak Torsen limited slip diferansiyel de seriye özel eklenmiş.

Kaputun altında ise 2017 BRZ ile güncellenen motor bulunmakta. Güncellenmiş motor 205 beygir güç ve 211 Nm tork üretiyor. Dişli oranları değişen 6 ileri manuel şanziman da motorun gücünü tekerleklere aktarmada görevini başarıyla yerine getiriyor.

2017-subaru-brz-seriesyellow (1)

İç mekanda da pek bir yenilik olduğunu söyleyemeyiz. Dışarıda olduğu gibi içeride de siyah ve sari rengin hakimiyeti göze çarpıyor. Genel olarak siyah olan iç mekanda dikişler gibi detaylar ise sarı tercih edilmiş. Kadranın sağına konumlandırılmış ekranda Nissan GTR’da olduğu gibi çeşitli performans verileri gözlemlenebiliyor.

Subaru Series.Yellow BRZ’yi şimdiden tanıtmasına rağmen araçların 2017’den önce bayilerde görülmesi beklenmiyor.

Arda Celik

Çanakkaleliyim, İstanbulda yaşıyorum. Otomobil sevdam nerde ne zaman başlamış bilmesem de kendimi bildim bileli otomobillere aşığım. Alfa Romeo, Porsche ve Volvo en sevdiğim firmalar. WEC yarışlarını takip ediyorum. Otopark.com'u uzun süre takip ettikten sonra bir yardım eli de ben uzatayım diyerek giriştiğim bu macerada, umarım beraber güzel işlere imza atacağız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu