Haberler

Tesla Model S kameralara yakalandı




Pittsburgh şehrindeki süperşarj istasyonunda kameralara yakalanan bu ilginç Tesla Model S, otopilot sisteminin durmaksızın geliştirildiğini bir kere daha gösterdi.

Tesla’nın otopilot sistemini tamamen otonom sürüşlü hale getirmek istediğini biliyoruz. Bu ilginç sedan şirketin yeni jenerasyon otopilot teknolojisinin bir işareti olabilir.

Otomobil normal halinden farklı olarak ekstradan sensör ve kameralara sahip. Kameralara yakalanan Model S, yeni parçalarının yanında orijinal versiyonun sahip olduğu sensör ve parçalara da sahip. Dikkatleri en çok çeken ön tamponun üzerinde plastik bir parça ile sarılmış büyük sensör. Benzer sensör alt ızgarada da yerini almış. Ön camda ise kameralar görülüyor.

 

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Ne kadar otonom olsada kendi fişini takmaktan aciz 🙂 Biliyorum kötü espiriydi 🙂

    1. yakında gelen sistemlerde var diye okumuştum. araç geliyor kendini park ediyor ve sonrasında supercharger in prizi kol mekanizması ile araca bağlanıyor. hedef amerikayı boydan boya sürücüsüz geçmek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu