Haberler

Tesla’nın süpersporu bu şekilde görünebilir




Tesla Model S P90D, ürettiği 460 HP güç ile birçok süperspor otomobile gerçek anlamda yakın. Hatta bu yakınlık öyle seviyede ki, otomobili opsiyonel Ludicrous modu ile satın alırsanız 0’dan 100 km’ye ulaşması yalnızca 2.8 saniye gibi ciddi bir değeri buluyor. Bu da, Lamborghini Hurcan, Ferrari F12tdf ve BAC Mono gibi birçok süpersporla yakın bir değer.

Yani, Kaliforniyalı marka bir süper otomobil yapmaya karar verirse, yalnızca aerodinamik olarak geliştirilmeye gereksinimi var. Şanzımanı ve motoru, bu sorumluluğun altından kalkabilecek kadar iyi. Khyzyl Saleem tarafından yapılan bu çalışmada, Tesla’nın süper sporunun yaklaşık nasıl görüneceğine dair izler görmek mümkün.

Saleen S7 üzerine montajlanmış görselde, Tesla’dan tanıdık izler görmek mümkün. Markanın güncel modelleri bile yeterince sportif görünürken ve süpersporlara yakın performans sergilerken, önümüzdeki günlerde böyle bir model görür müyüz merak konusu.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu