Haberler

TomTom’un kısa filminde siz de oynayın




TomTom, kullanıcıların en ilginç sürüş deneyimlerini görüntüleyen çekimleri kısa filme dönüştürüyor. İsteyen herkes ‘Bir Otomobilde Yaşam’ isimli kısa filmde oynayabilmek için çekimlerini 15 Ağustos’a kadar akıllı telefon uygulaması ve Facebook aracılığıyla gönderebilecek!

TomTom (TOM2) yolda yaşamı konu alan bir kısa filmde yer alabilmeleri için dünyadaki sürücülere çağrı yapıyor. TomTom, sürücülerin gündelik veya sıra dışı, en ilginç ve favori sürüş deneyimlerini görüntüleyen çekimleri ‘Bir Otomobilde Yaşam’ isimli filmde oynayabilmeleri için paylaşmalarını istiyor.

Film tamamen gerçek sürücüler tarafından çekilen görüntülerden oluşacak ve yapımcılığını Ridley Scott’ın yaptığı ödüllü ‘Bir Günde Yaşam’ filmini yöneten Natalia Andreadis tarafından yönetilecek. Filmin prömiyeri bu yılın Eylül ayında yapılacak.

Gerçek kişiler oynayacak

Andreadis konuyla ilgili şunları söyledi: “Bir Otomobilde Yaşam günlük sürüşleri sırasındaki hikayelerini paylaşan dünyadaki sürücüleri bir araya getirecek. Gerçek kişiler ve gerçek deneyimler ile çalışmayı çok seviyorum ve sürücülerin bizimle paylaşacakları tüm harika videoları görmek için sabırsızlanıyorum.”

Katılmak isteyen kişiler akıllı telefonlar için özel olarak geliştirilmiş uygulama ile kendi görüntülerini göndererek veya Facebook uygulamasına kendi filmlerini yükleyerek projeye dahil olabilecekler. Filmlerin teslim dönemi bugün başlıyor ve 15 Ağustos’a kadar sürecek.

TomTom Genel Müdürü Corinne Vigreux şöyle konuştu: “TomTom’un insanların hareket etmesine yardımcı olmak için gerçek bir tutkusu var. Biz, tüm dünyada milyonlarca otomobil yolculuğunun kalbinde yer alıyoruz. Sürücüler ile birlikte gerçekten benzersiz bir şey yaratmak için güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız.”

Proje sürücülerin araçlarını kullanırken değil araçlarının içindeyken filme almalarını istiyor. Facebook sitesi ve uygulamada bu konuda ve güvenli film çekimi hakkında daha fazla bilgi yer alıyor.

Katılmak isteyenler, akıllı telefonlarına TomTom Video İşbirliği Topluluğu uygulamasını indirip, sisteme kayıt olarak ve hepsi küçük harf olmak üzere ‘bir otomobilde yaşam’ ismini kullanarak Bir Otomobilde Yaşam projesini seçerek yer alabilirler.

Kullanıcılar ilham verici bazı videolar görecekler, böylece yapmaları gereken tek şey yeşil ‘Çekimi Başlat’ düğmesine basarak çekmeye başlamak olacak!

TomTom çalışanları dünya çapında sürücülere ilham vermek için kendi filmlerini yaptılar.

TomTom Hakkında:

TomTom (TOM2) olarak misyonumuz teknolojiyi kolay kullanılır hale getirerek herkesin faydalanmasını sağlamaktır. Kullanımı kolay navigasyon cihazları üreterek milyonlarca insanın istedikleri yere varmalarına yardım ediyoruz. Bugün, kompleksi basitleştirerek herkes için teknolojiyi daha erişilebilir hale getirmeye devam ediyoruz.

İşimiz dört müşteri iş biriminden oluşmaktadır: Tüketici, Otomotiv, Lisanslama ve Telematik. Kullanımı kolay navigasyon cihazları, spor saatleri ve aksiyon kameraları üretiriz. 1991 yılında kurulmuş olan Merkezi Amsterdam’da bulunan TomTom 4.200 çalışanı istihdam etmektedir ve ürünlerini 46 ülkede satmaktadır.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu