Haberler

Top Gear’da ortalık karışık




Skandallar ve düşen izlenme rakamlarıyla bir türlü yüzü gülmeyen Top Gear İngiltere’de işler yine kızıştı. Sunuculardan Matt LeBlanc; Chris Evans’ın kabalığı ve soğuk davranışlarından bıkmış olacak ki, Evans programdan çıkarılmazsa BBC’yi programdan ayrılmakla tehdit ediyor. Yeni sezon için çekimlerin Eylül’de başlaması bekleniyor ancak şu an LeBlanc ve Evans’ın sette olup olmayacakları henüz belirsiz. BBC’nin iki isimden birini seçmesi bekleniyor, ancak ekipteki tek problem bu değil. The Sun‘a konuşan bir kaynak, ekibin çok uyumsuz olduğunu ve sunucular arasındaki atmosferin çok soğuk olduğunu belirtiyor.

Dedikodulara göre Evans, birlikte çalışması çok zor biri ve diğer sunuculara kendilerini rahatsız hissettiriyor. Aynı gazete, çekimler sırasında orada bulunan bir kaynaktan yaptığı alıntıda Eddie Jordan söyleyeceklerini unuttuğunda Evans’ın sinirden kafasını duvara vuruyormuş gibi yaptığını belirtiyor.

Durumu daha da kötüye götüren başka bir nokta ise Evans’ın Chris Harris ve Rory Reid’in aldığı övgüleri kıskanması. Bu yüzden Evans, kuliste ekibin geri kalanıyla bir araya gelmekten de kaçınıyor.

Top Gear İngiltere’nin geleceği, programın düşen popülaritesini de göz önünde bulundurduğumuzda pek de parlak gözükmüyor. 23. sezonun ilk bölümü, yeni formatı görmek isteyen eski izleyicilerle birlikte 4.4 milyonluk bir izlenmeye ulaştı. Her geçen bölüm yeniliğinin etkisini kaybeden Top Gear; 2. bölümde 2.8 milyon, 3. bölümde 2.4 milyon ve 4. bölümde 2.3 milyon izlendi. Son bölümün izlenme verileri henüz açıklanmamış olsa da, şu ana kadarki en monoton bölüm olduğu söylendiğine göre büyük bir artış olması pek de mümkün gözükmüyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Chris Evans’ı dünya çapında kimse sevmediğinden herhangi birini çıkarma kararı alırsa BBC, bu çok büyük ihtimalle Chris Evans olacaktır.

  2. chris evans’a ayarım zaten stig ide değiştirmişler hareketleri ve kaskından belli ben mi yanlış düşünüyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu