VLOG

VLOG | Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Lansmanı




Sinan Koç geçtiğimiz hafta Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Lansmanındaydı.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. sinan koc yolda kertenkele gorse muhabbeti koyar bize de izletir.cok sicak kanli adamsin vesselam.pistteki surusude 10 numara.

  2. Vallahi ilk satışı yaptınız, bu hafta önceki sahibinden kalma salak saçma, yılan desenli, şahinlerde görülen Starmaxx’larımdan(ST-730 V) kurtulup bu lastikleri almaya net olarak karar verdim, Nokian, Continental ve Dunlop arasında gidip gidip geliyordum, gerek fiyat uygunluğu gerek sessizliği olsun beni mest etti, hele daha lastik ısınmamışkenki yol tutuşu etkiledi, Conti ler geç ısınan yapısıyla beni üzüyordu, 260-280 liralık (225/45) fiyat etiketiyle almaya iyice teşvik ediyor.

    1. Kafama takılan noktası lastik sağlam mı? Girdiğim ilk çukurda patlarsa memnuniyetim sıfıra iner, yakıt ekonomisi zaten aramıyorum, konfor aramıyorum ama konforluysa fena olmaz 😀

      1. Beyler kafama takıldı, 225/45 91Y AB Yakıt Ekonomisi Etiketi: E , 94Y için C, otomobilimin standardı 91V, sizce 91 mi yoksa 94 mü almalıyım?

  3. Lastik lansmanı da neymiş diye açtım ama video süperdi 🙂 sinan reyisin maşallahı var goodyear’ın yetkilisiyle ingilizce röpörtaj yaptıktan 5 dakka sonra ustayla sanayi muhabbeti de çevirebiliyo 😀

  4. Vlogların ayrı güzel be reis. Hem çevreyi gezdiriyorsun, hem muhabbet, hem ana konu dışında ilgimizi çekeceğini bildiğin şeyleri çekiyorsun.

  5. 2 hafta önce e36 320 aracıma 225/45/17Y ölçülerinde bu lastiği taktım. İnanın bana gerek virajlardaki yol tutuşu gerek sessizliği gerek yumuşak hamuruyla kendine hayran bıraktı. Düşünmeden gönül rahatlığı ile alabileceğiniz bir lastik, ben öneriyorum.

  6. aynı lastikten aldım 225/45/17. daha önce Dunlop sportmaxx vardı. çok sertti memnun değildim. kış lastiklerim daha konforlu geliyordu. ayrıca ıslak zeminde de çok kayıyordu. daha 25.000 km’de değiştirdim. good year gerçekten başka. sessiz, ıslak performansı çok iyi, virajlarda üzmüyo ve de konforlu. zaten lastik testlerinde conti super cont. 5 ile ikisi yarışıyor sürekli.

  7. Arkadaşlar lastikleri aldım, 225/45 R17 91Y, çok memnunum, ayrıca tatilsepeti.com dan 300 liralık hediye çeki veriyorlar, almayı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu