Haberler

“Yeni” Top Gear yükselişe geçti




Yeniden yayınlanmaya başlanan programın geçen haftaki bölümü en düşük izlenme sayısına sahipken bu hafta işler değişmiş gibi gözüküyor. Independent’ın yaptığı habere göre önceki bölüm 2.4 milyon izlenme rakamına ulaşırken son bölüm 300 binlik bir artış ile 2.7 milyon izlenmeye ulaşmış. Serinin 4. bölümü şu ana kadar en az izlenen bölüm olurken 1. bölümün 4.3 milyon rakamıyla hala zirvede olduğunu hatırlatalım.

Bu artışın sebebi net olarak bilinmezken tahminler arasında izleyicilerin Chris Evans, Chris Harris, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz ve Rory Reid’den oluşan kadroya alışmış olabilecekleri düşünülmekte. Bu iyi habere rağmen programın geleceği hakkında olumlu konuşmak zor. Matt LeBlanc’ın Chris Evans’ın programdan ayrılması koşuluyla bu işi yapmaya devam edeceğini açıklaması, arka planda işlerin gerildiğini düşündürüyor.

Son olarak Top Gear USA tarafından; Top Gear İngiltere’nin Clarkson, May ve Hammond üçlüsü ile çalıştıkları dönemde bile çok başarılı olamayan programın artık yayından kaldırılacağı açıklandı. Top Gear USA tamamen bitmiş bir proje değil ancak herhangi bir kanal programı yayınlamak istemezse rafa kaldırılmış projeler arasında yerini alabilir.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu