Haberler

Yenilenen Corolla’nın fiyatı belli oldu




Toyota, yenilenen Corolla’nın benzinli versiyonlarını 57.500 TL’den, dizel versiyonlarını 77.250 TL’den başlayan fiyatlar ile haziran ayının son haftasından itibaren satışa sunacak. 50’nci yılını kutlayan ve dünyada tüm zamanların en çok tercih edilen otomobili olan Corolla, yenilenmesinin ardından şimdi çok daha Premium ve çok daha prestijli bir görünüme sahip.

Güçlü tasarım ve üstün kaliteyi daha fazla ön plana taşıyan Yeni Corolla, Toyota’nın Under Priority ve Keen Look tasarım dilini kullanarak yeni bir ön yüze kavuştu. Yeni Corolla’nın kabininde, müşterilere daha geliştirilmiş araç içi teknolojileri sunulurken, aynı zamanda premium algısını arttıran kapsamlı değişikliklere imza atıldı.

Corolla’nın yenilenen dış tasarımı, Toyota’nın efsane sedanını daha prestijli ve gelişmiş bir görüntüye kavuşturdu. Otomobilin genel olarak ön tasarımı tamamen değiştirilirken, Yeni Corolla’ya daha geniş bir duruş ve daha premium bir görünüm kazandırıldı.

Verimli ve performanslı motor seçenekleri
Yeni Corolla’nın motor seçenekleri arasında 1.4 litre D-4D turbo dizel ve iki benzinli motor (1.33 litre Dual VVT-i, hem VVT-I hem Valvematic sistemlerine sahip 1.6 litre benzinli ) bulunuyor.
1.4 D-4D dizel motor, Toyota’nın MultiMode otomatikleştirilmiş şanzımanıyla sunulurken, 1.6 litre benzinli motorlar düz vitesin yanı sıra Multidrive S otomatik şanzıman seçeneği ile tercih edilebiliyor.

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. hala 1.6 dizel ve turbo benzinli motor seçeneği yok. herhalde honda getirdikten sonra getirecekler

  2. yeni kasayla zam gelmeyecek sadece yeni donanım farkı yansıtılacak dendi ama 5 donanım pakedi var b sınıfı araçlarda olan far sensörünü en üst donanıma çekiyorsun. full led e geçmişin onu da premiuma koymuşun ne anladım? çek bu iki özelliği advance ye. koy premiuma kör nokta uyarı, uzun far asistanı, şerit takip asistanı, otomatik hız sabitleyici vs. ondan sonra bu pakede “Premium” de. önceki kasalara göre net donanım zayıflığı var. motor dezavantajı zaten var yeniliklere pek açık olduğu söylenemez

  3. Fiyatlara bak 🙁 1.6 atmo full 90 bin TL.. çok pahalı bence. Bir de o ön camdaki ibibik gibi olan(yagmur sensoru buyuk ıhtımal) olaya bitiyorum. Bu kadar para veriyor insanlar şunu gizleyin ortaya bir yere ya 😐

  4. 1.4 dizellerin ekonomi odaklı olmasını anlıyorum fakat performansı alt devirlerde ağır kalıyor , 1.6 benzinliler biraz pahalı ve Türkiye şartları için fazla yakıyor , 1.33 olanı ise vergi mağduru . Bence motorlarda yeniliğe gitselerdi daha hayırlı olurdu

  5. bu araba nasıl satılıyor hala anlamamışken, şimdi de bu donanım listeleri, bu donanım ve bu ‘motor’ lar la nasıl satacak diye düşünmemek elde değil. Fiyat faktörü zaten apayrı bi durum. bunu alacağıma gider focus alırım yada mazda 3 düşünürüm yani.

  6. Bu fiyatlara demode atmosferik motor, uzak durulması gereken otomatik vites. Bir de Golf’e pahalı derler :))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu