Haberler

Bir özel üretim Pagani daha




Hatırlayacağınız gibi Pagani, 2013 sonlarında Revolucion modeli ile Zonda ailesine zirvede epik bir veda etmişti. Bu canavarın son olması gerekiyordu ancak Pagani talebi karşılayabilmek adına bir kez daha kolları sıvadı. Aslına bakarsak o zamandan günümüze birkaç özel üretim otomobil yapıldı, örneğin manuel vitesli 760 Roadstar ve Lewis Hamilton’un 760 LH’sının oldukça benzeri ZoZo. Şimdi ise başka bir Pagani beliriyor, onun adı “MD”.

Açıkcası sahibinin doktor olup olmadığı akıllara gelmiyor değil, bu bilgiye henüz ulaşılamadı ancak detaylarda parmağı olduğu kesin. Sahibi aracın karbon fiber gövdesini mürekkep mavisi seçmiş, jantlar ve kaliperler ise mat siyah ancak bir detay çok daha öne çıkıyor, o da otomobilin tavanındaki büyük hava girişi.

Bu lacivert karbon tema otomobilin dışından içine doğru devam ediyor ve kahverengi bej karışımı koltuklarla hoş görünüyor. Ayrıca bu özel imalat Pagani standart 760 beygirlik Zonda 760’tan daha güçlü (7.3 litrelik AMG V12) bir motora sahip olacak.

1999’dan beri insanların ilgi odağı olan bu canavar otomobiller, bir bakıma başyapıt olduklarını vurgular niteliktere sahip de diyebiliriz.

Herkese keyifli ve güvenli sürüşler !

 

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu