Haberler

2017 BMW R1200GS Adventure Triple Black




BMW’nin amiral gemisi BMW R1200GS Adventure enduro-seyahat motorunun Triple Black versiyonu tanıtıldı.

BMW, GSA’nın, tamamen siyah kaplamalı bir modelini tanıtmaktan uzak duruyor. BMW R1200GS Adventure modelinin, koruma demirlerini inatla gümüş renge boyarken bagaj demirlerinin görünümünü korudu. Koleksiyoncular, egzoz susturucusuyla uyuşan paslanmaz çelik aynalarıyla harmoniyi bozuyorlar.

Sadece birkaç parça anotlanmamış siyah boya ile boyanmış; motorun altındaki darbe koruma levhası, arka üst şasi, tutacaklar, kaliperleri ve aksı tutan arka maşa. Diğer aluminyum parçalar siyaha boyanmışken diğer parçaları tamamen siyaha boyamak ne kadar zor olabilir?

2017 BMW R1200GS Adventure Triple Black’in Black Storm Metallic renge boyanmış, orta-yakıt tankı kaplaması, yakıt tankı üstü saklama bölmesi ve ön çamurluk. Motor, jantlar, tekerlek göbekleri de siyah iken, arka şasi, valf kapakları, yakıt tankı ve bazı diğer bölgeler Agathe Gri renge boyalı.

2017 BWM R1200GS Adventure Triple Black kısıtlı sayıda satılacak, Almanya’da €16,830 fiyat etiketi olacak modelin standart veriyonunun fiyatı €16,500 olacak.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu