Haberler

2017 Renault Clio Edition One fiyatları belli oldu




Clio Edition One’ın fiyatı, firmanın ev sahipliği yaptığı Fransa’da belli oldu.

Fiyatını konuşmadan önce yeni Clio’da ekstra hangi donanımlar bizleri bekliyor olacak ona bir göz atalım. Full LED farlar ve 17″ boyutunda siyah elmas kesim alaşımlı jantlarla donatılan Clio’nun kabininde ise bizleri Bose müzik sistemi bekliyor olacak. Karartılmış arka camlar ve piano black kaplı yan aynalar da paketin dikkat çekici özelliklerinden bazıları.

19.650 Euro’dan başlayan fiyat etiketi ile sunulan yeni Clio, 6 farklı motor ve şanzıman kombinasyonuna sahip.

Benzinli cephesinde 90 hp ve 120 hp’lik TCe motorların yer aldığı yeni Renault Clio’da 90 hp’lik benzinli motor sadece manuel şanzıman ile sunulurken 120 hp’lik benzinli motor hem manuel hem de EDC otomatik şanzıman ile sunuluyor.

Dizel cephesinde ise 90 hp ve 110 hp’lik dCi dizel motorlara yer verilen yeni otomobilde 90 hp’lik motor hem manuel hem de EDC otomatik şanzıman ile sunulurken 110 hp’lik motor sadece manuel şanzıman ile sunuluyor.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Biz türkiyede yaşyıyoryz ve türkçe konuşuşuyoruz. Bence başlıkta facefilt yerine makyaj yazılmalıydı

    1. Sevgili @otofarm,
      Bu serinin adıdır. O zaman hatchback araç demeyelim kambursırtlı araçlar diyelim. Tüm dünyada Clio Facelift diye tanıtıldı ve öyle çıkacak. Anlayış göstereceğinizi umuyorum.

  2. Necati bey,

    Haber girişi için teşekkürler, fakat hatalı olan bir noktayı belirtmek isterim. Clio Facelift adında özel bir seri üretilmedi, Clio IV’ün makyajlanan (facelifted) modeline ”Edition One” isimli özel bir seri geldi ki haberde kullanılan görsel bu seriye aittir.

    Düzeltme yapılırsa iyi olacağını düşüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu