Haberler

Acura NSX GT3 antrenman yapıyor




Geçen yıl ilk olarak New York Auto Show’da sergilenen arkadan itişli Acura NSX GT3, 2017 GT3 sezonu öncesi sıkı bir antrenman sürecinden geçiyor.

Gelecek yıl Kuzey Amerika’da başlayacak olan organizasyon öncesi ıslak pistte fotoğrafları paylaşılan NSX GT3’ü saf karbon fiber haliyle görmek iştahımızı kabartırken otomobilin, gövdesindeki sponsor reklamlarıyla nasıl görüneceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Standart NSX’de bulunan elektrik motorlarının kullanılmadığı Acura NSX GT3’te 3.5 lt V6 motoru kullanılmaya devam ederken bu motorun gücü ise altı ileri sıralı şanzıman ile arka tekerleklere aktarılıyor.

NSX GT3’ü standart versiyon gibi Ohio’daki Performans Üretim Merkezi’nde üretecek olan Acura, sonbahar’da otomobilin gövdesi için son kez FIA’dan onay alarak yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarını eksiksiz tamamlamayı planlıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Lexus ve İnfiniti’den sonra sıra geldi Acura, Cadillac ve Lincoln’e. Cadillac ülkemize gelse halkımız araba nasıl olur görür. Audi, BMW, Mercedes Cadillac’ın yanında araba diye falan kalmaz. Cadillac’ı Audi, BMW, Mercedes ile kıyaslayanlara sadece gülüyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu