Haberler

Can-Am Spyder F3-S, “Spor Mod” ile gelecek




Can-Am firması, 3 tekerlekli, drift ve sürüş zevki odaklı modeli Spyder F3-S’i tanıttığında oldukça ilgi görmüştü ancak 2017’de gelecek olan bu model, drift ve çeşitli diğer spor kullanım aktivitelerini “sport mode” seçeneği ile (bkz: esp’yi kapatmak) mümkün kılacak.

Güç konusunda ise birazcık daha dizginlenmiş olan Spyder F3-S, Konsept modelinde vaad edilmiş olan 150 HP, 185 NM Tork değerleri yerine 115 HP, 130 NM güç değerlerine sahip olacak.

Sport Mode ise çoğumuzun otomobillerden aşina olduğu, sürüş destek sistemlerinin kapatılmasına olanak veren bir sistem olarak Spyder F3-S’de sunulacak. Böylelikle mod kapalı konumdayken, daha gündelik, daha normal, daha sakin sürüşlere de olanak veren model, Spor Mod’a alındığında ise tamamen drifte olanak verebilecek. Ayrıca F3-S’te devrilme önleyici bir sistem de bulunuyor.

Konseptte tanıtılan 150 HP, 185 NM’lik ünitenin ise sınırlı sayıda üretilecek olan Daytona 500 modeliyle birlikte geleceği, Can-Am tarafından belirtilenler arasında.

Kuzey Amerika’da oldukça popüler olan ve 100.000’in üzerinde satış yapan Can-Am Spyder Serisi, yeni modelini Ağustos ayında, 21.429 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu