Haberler

Chris Harris yeniden kamera karşısında




Youtube’da Chris Harris on Cars kanalındaki videoları seviyorsanız bu haber sizin için: Chris Harris BBC Amerika ile tekrardan kamera karşısına geçiyor. BBC’nin yayınladığı ön gösterim videosunda Harris’in Youtube kanalından alınan görüntüler gösterilse de BBC gelecek bölümler için Porsche 911 GT3 RS, McLaren 650S ve Aston Martin GT12 gibi egzotik otomobillerin testlerinin yayınlanacağını açıkladı.

Chris Harris’in videolarını daha önceden izlememiş olanlar için kısa bir açıklama yapmak gerekirse: Harris’in videoları internetteki neredeyse en iyi çekimlere sahip. Testleri açıklayıcı olduğu gibi, F80 M3 testinde görsel olarak da seyircileri doyurmayı başarmıştı.

Geçtiğmiz dönemde “uluslararası” sorunlar yaşayan Top Gear’ın düşük reytinglerinin ve gelen yorumların sonucu olarak Chris Evans programdan ayrılmıştı. Ayrılma sürecinde History Channel da Top Gear’ın Amerika versiyonun rafa kaldırdığını duyurmuştu. Chris Harris’in program haberi okyanusun diğer tarafında olumlu olarak karşılansa da izleyicinin asıl beklentisi Top Gear’ın yeni sezonu üzerinde odaklanmış durumda.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu