Haberler

Ferrari’nin 70. yılına özel planı




Cavallino Rampante, yani şaha kalkmış at, 70 yıldır bizlerle beraber yaşamını sürdürmekte. Otomobil üreticileri hem böyle dönüm noktalarını kalıcı hale getirmek, hem de ortaya çıkabilecek yeni siparişleri hazırlamak için fırsatları değerlendirmekteler. Ferrari ise bu üreticiler arasında yer almakta ve kısa bir süre önce 70. yılına özel olarak bir filo hazırlayacağını açıkladı.

Ferrari’nin Pazarlama ve İletişim sorumlusu olan Enrico Galliera ise İtayla’da gerçekleştirilen Cavalcade etkinliğinde “Maranello’da bulunan ekibimiz 70 yıllık geçmişimizi gözden geçirip tarihimizde yer alan ve şirketle özdeşleşmiş otomobilleri tekrardan canladırmaya çalıştılar. İç ve dış tasarımda bu konulara önem verildi.” açıklamasında bulundu.

Ferrari-GTC4Lusso

Gelen bilgilere göre Ferrari tarihi modellerinden 70 tanesini bu operasyon için belirlemiş durumda. Seçilen bu modellerin özellikleri ise şu an üretimde olan 488 GTB, 488 GTB Spider, F12, GTC4 Lusso ve California T gibi otomobillere aktarılarak 350 adetlik özel üretim gerçekleştirilmiş olacak. Ferrari ise üretilecek her bir aracın kendine özgü olacağı konusunun altını çizdi.

Bahsi geçen otomobiller ise Ferrai’nin 70. yıl kutlamaları kapsamında Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacaklar.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu