Haberler

GTA Online’a oyuncak otomobil modu




Rockstar Games’in efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto’nun beşinci oyununun online ve multiplayer oynanan versiyonu GTA Online’a yine efsane bir eklenti geliyor. GTA Online: Cunning Stunts, zaten fazlasıyla aksiyon dolu olan bu oyunu otomobil severlere özel olarak iyice heyecanlı bir hale dönüştürüyor.

Trailer’dan göreceğiniz üzere, gerçeklikten son derece uzak bu oyunda otomobillerle binbir türlü hayal ürünü hareketlere girişmek herkesin bayılacağı bir şey değil. Zaten gerçeklik arayanlara camiada Gran Tourismo’cu deniyor ve onların rahatı orada yerinde. GTA Online kendinden önce de bu işi yapmış oyunlar gibi saf eğlence sunuyor, simulasyon değil.

Gerçeklikten son derece uzak diyoruz ama yine de GTA kullanıcılarının alıştığı gibi otomobillerin esinlenildikleri gerçek örneklerine benzemesi burada da devam ediyor. Videodan seçebildiğim kadarıyla, ben bir adet Audi Sport Quattro ve de bir tane Lancia Stratos gördüm. Bunun dışında Rockstar Games’den alınan bilgilere göre; süper otomobiller, spor otomobiller ve motosikletler gibi farklı kategoriler seçerek oynamak mümkün.

30 kişiye kadar multiplayer moda online oyun oynamaya izin veren GTA Online’da, bu eklentiyle arkadaşlarınızla çok keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Tabi yine söylüyorum, sadece hitap edilen kitle bu keyifli dakikaları geçirecek.

İzzet Can Bekar

Küçükken babamın Tipo'suna binip onu kullandığımı hayal ederdim, zihnimde uzun yolculuklara çıkar babam gibi vites değiştirirdim. O yıllarda gelişen bu tutku, hayatıma şekil veriyor. Bu arada İTÜ'de Makina Mühendisliği okuyorum ve gerçek bir motor sporları tutkunuyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu