Haberler

Her BMW yanlayabilir mi?




BMW 2 Serisi Gran Tourer ve küçük kardeşi Active Tourer, BMW ürün gamındaki en sıkıcı araçlar olmaya adaylar. Güçsüz motorlar, önden çekiş, sıkıcı tasarım gibi unsurlar otomobil severlerin ilgisini malesef çekmiyor. Fakat Youtube’da yayınlanan videoda da görülebileceği gibi usta eller altında her araç eğlenceli olabiliyor.

Nürburgring Nordschleife’de kayıt altına alınan görüntülerdeki drift, kasıtlı mı yoksa kontrolden çıkan aracı kontrol etmek amaçlı mı; ben hala karar veremiyorum fakat her iki türlü de önden çekişli bir BMW’nin de kuzenlerindeki ‘drift genlerine’ sahip olduğunu bizlere gösteriyor.

Görüntülere daha yakından bakıldığında aracın üstündeki taksi yazısı göze çarpıyor. Yazı eğlence amaçlı mı konulmuş yoksa burada gerçekten çılgın bir taksi şöförüyle mi karşı karşıyayız bilemesem de BMW Grand Tourer bir taksiye binmeden önce iki kere düşüneceğim kesin.

Daha önce sürücüsüz bir BMW’nin yanlayabildiğini görmüştük. Önden çekişli bir BMW’nin de yanladığını izlediğimize göre soruyorum, her BMW yanlayabilir mi?

https://youtu.be/Ex7BdXXul80

Arda Celik

Çanakkaleliyim, İstanbulda yaşıyorum. Otomobil sevdam nerde ne zaman başlamış bilmesem de kendimi bildim bileli otomobillere aşığım. Alfa Romeo, Porsche ve Volvo en sevdiğim firmalar. WEC yarışlarını takip ediyorum. Otopark.com'u uzun süre takip ettikten sonra bir yardım eli de ben uzatayım diyerek giriştiğim bu macerada, umarım beraber güzel işlere imza atacağız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu