İlk Sürüş

İlk Sürüş | BMW M2





Doğan Kabak, Macaristan Hungaroring pistinde gerçekleştirilen basın etkinliğinde yeni BMW M2’yi kullanıyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

19 Yorum

  1. Ahahah komik bi video çıkmış ellerinize sağlık 😀 abi BMW gerçekten çok dengeli bir otomobil, ben yanlayabilenlere helal olsun diyorum, aha kesin kopar dediğin hareketler yaptığında araba trene bağlıyor.

    1. bir kaç saat sonra görünür, her video önce listelenmiş şekilde yayınlanıyor daha sonra herkese açılıyor.

  2. Full haykırarak izledim elinize sağlık.Doğan Abi yine hakkını vermiş.Araba da yani dehşet.

  3. Yav EFSANELER EFSANESİ olmuş daha ne bekleriz ki bir V-LOG dan eğlence var Doğan KABAK’ın espirileri var mini bir Budapeşte turu var m2 nin o böğür böğür sesi var üstüne Hungaroring var ulan takipçi bile var Bayram şekeri değil baklavası mübarek :)

  4. Çok tadımlık oldu ya teste gelse efsane olur. Bu arada yeni Mler arasında en çok M2yi seviyoum duruşu sesi daha farklı elinize sağlık

  5. Video gayet eğlenceli, akıcı. Öncelikle elinize sağlık. 1 saat sürse sıkılmadan izlenir. Amma ve lakin yanlış anlamazsanız ufak bir eleştiri yapacağım. O da içerikle ilgili. Malesef aracın sürüşüyle ilgili pek bilgi vermiyorsunuz. Sadece bir yerde “çok iyi dönüyor” duydum. Frenler süper, motor sesi çok iyi. Bu kadar. Bence bu yeterli değil. Yabancı kanalların özellikle bimmerpost’un ilk sürüş videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Zamanla gelişeceğinizi biliyorum. Sadece belirtmek istedim.

  6. And’ın hisleri çok iyi aktaran anlatımı, Sinan’ın teknik bilgisi otopark’ın vazgeçilmezleri. Ama @doğankabak iyiki gelmiş. Etrafındaki insanları mutlu eden adamlardan.

  7. Sinan ve andın teknik bilgi ve otomobilin ince detaylarını anlatan tadına doyulmaz videolarından sonra Doğan’ın komedyen olma endişesi içerisinde çektiği videolarla oto-park.com şekil değiştiriyor gibi. Bence bu durum eski otopark takipçilerinin kolaylıkla alışabilecekleri bir değişiklik değil. Ortada ne Sinan’ın ince esprileri var ne And’ın ince detaylara yaptığı vurgular var. Sadece kendini tatmin amacıyla çekilmiş birvideo gibi duruyor. Yapılan yorumlara baktığımda böyle düşünenin yalnız ben olmadığım görünüyor. Doğan abiden komik video,hahaha Doğan abi, gibi videonun komikliğini ön plana çıkartan yorumlar çoğunlukta.

  8. kamera acısı neden sadece aracın ıcındekılerı gorecek sekılde ayarlanmış anlasılır gıbı degıl?? hem yolu hem de sağ alt kösede kadranları gosterecek sekılde bır cekım ve montaj yapılsa daha ıyı olmaz mı? cekım yapan kısılerle ılgılı bır sorunumuz yokihemen yanlıs anlasımasın ama bır araba var ve sadece gıdıyor ama nasıl gıdıyor,kac devır hangı hız da vıraja gırıs cıkıs vs ızleyen kısılerın hıcbır fıkrı olmuyor,kısacası ızleyenın gozuyle cekım yapılmalı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu