Haberler

Kia’dan Apple ve Android güncellemesi




Kia kısa bir süre içinde Apple CarPlay ve Android Auto yazılımlarını daha eski otomobillerine de uygun hale getirecek bir güncelleme yayınlayacak.

 

Bu ayın sonlarına doğru çıkacak güncelleme, gerekli bilgi-eğlence ve navigasyon donanımına sahip otomobillere Apple ve Google’ın en güncel bağlantı ve uyumluluk özelliklerini getirecek. Güncelleme şu modeller için sunulacak:

  • 2017 Cerato
  • 2015-2016 Optima / Optima Hibrit
  • 2014-2016 Soul,
  • 2015-2016 Soul EV
  • 2016 Sorento
  • 2017 Sportage

 

Kullanıcılar, güncellemeyi alabilmek için öncelikle UVO adlı siteye kayıt olacaklar. Güncelleme piyasaya sürüldüğünde üyelere e-posta yoluyla güncellemenin ve nasıl yükleneceğine dair yönergelerin bulunduğu bir link gönderilecek.

Yazılım herhangi bir USB belleğe ya da navigasyon sisteminden çıkan SD karta kaydedilebilecek. Kullanıcılar otomobillerine yazılımı içeren USB ya da SD kartı takıp multimedya sistemindeki güncelleme menüsünden işlemi yapabilecekler.

İşlem yaklaşık olarak 35 dakika ile 4 saat arasında süreceğinden, güncelleme için biraz sabırlı olmak gerekecek.

https://www.youtube.com/watch?v=PYvjXiPcmck

 

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Uvo’ya sadece Amerikadaki araçlar ulaşabiliyor. Türkiyeye dair bir sitelerini veya indirilebilir bir bağlantıyı görmedim. Kia Sportage 2017 aracımın multimedya kısmında ise “Güncelle”ye dair hiçbirşey yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu