Haberler

Mercedes-Benz CLA’ya yeni aksesuarlar ve kalite dokunuşları




Mercedes-Benz, CLA modeli için sunulacak yeni aksesuarlarını tanıttı.

Geçtiğimiz aylarda bir makyaj işlemi geçiren CLA’ya, aracın sportif görüntüsüne ve kalite algısına eklemeler yapmak amacıyla bazı aksesuarlar eklendi. Ön difüzör, arka difüzör, yan marşpiyel, ve yeni yan çıtalar olmak üzere bu yeni aksesuarlar, CLA 250 Sport ve AMG paketiyle beraber mevcut olacak..

Derin çekmeyöntemiyle üretilen aksesuarlar, metal içerdiği için kalite düzeyini arttırırken, ön-arka difüzör ve yan çıtalarda yer alan “piano black” görünümlü, üstelik ondan daha üst bir kaliteye ve parlaklığa sahip fabrika çıkışı siyah zemin, CLA’nın belirtilen paketlerinde yer alacak.

* Derin Çekme: Bir metalin ısıtılıp sıkıştırılarak şekillendirilmesi. Örneğin bir tencerenin ilk başta düz bir maddeyken içe doğru şekillendirilmesiyle aldığı hâl.

Bu aksesuarların yanı sıra AMG pakette, özel bir jant göbeği de bulunuyor.

Aşağıda, fotoğraflarda da görebileceğiniz bu logoda sağ tarafta, motordaki bazı parçalar olan: Kam mili, subap ve subap yayı yer alıyor. Sol tarafta ise AMG firmasının lokasyonu olarak da bilinen Almanya’nın Affalterbach bölgesini temsilen, bir nehir ve onun üzerinde de bir ağaç bulunuyor. Daha önce aynı konseptte farklı renklere sahip olan bu Affalterbach logosu, CLA’nın bu yeni aksesuarlarıyla beraber, böylelikle başka bir versiyona da kavuşmuş oluyor.

Kalite hissini arttırmada önemli bir payı olan bu logo, Mercedes-Benz tarafından büyük mutluluk ve gururla tanıtılıyor. Hatta öyle ki, Alman üretici bu yeniliği “Detayların Aşkı” olarak tanımlıyor.. Alüminyum bir altyapı üzerine kurulan logoda her bir detayı kabartma olarak hissedilebilecek olması ise Mercedes-Benz tarafından özellikle belirtiliyor.

Ayrıca tarafımızca yapılan Mercedes-Benz CLA 200 Urban testine, buradan ulaşabilirsiniz.

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu