Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Quiz – Janttan Model Tahmin Etme




Uzun bir aradan sonra yeni bir testle karşınızdayız. Bu sefer jantlardan model tahmini yapacağız. Modeller genellikle gündelik hayatımızda gördüğümüz otomobillerden oluşmakta ve kesinlikle zor değil.

Bilmeniz gereken bir şey var ki, Örneğin cevapta BMW 3 serisi yazıyorsa bu, 88 model bir 3 serisi de olabilir 2008 model bir 3 serisi de.

Tekrardan iyi eğlenceler, başarılar 🙂

[WpProQuiz 10]

Ekleme: Sınav başarı listesi 1 hafta sonra yüklenecektir.

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

17 Yorum

    1. Merhaba öncelikle tebrik ederim 🙂 Senin için bir kez daha kontrol ettim. 10. Sorunun cevabında herhangi bir hata yok. Ayrıca mesajını editlemek durumundayım zira sorunun cevabı yazıyor, biri çözmeden önce yorumlara baksa pek adil olmaz 🙂 Bir de evet bahsettiğin modelin o isimli donanımına ait bir jant. Sıradaki quizde görüşmek üzere, eline sağlık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu