Haberler

Pokemon GO’nun ilk kazası




Trafikte telefon ve benzeri cihazlar ile uğraşırken otomobil kullanmanın kişinin kendisine ve çevreye zararlı olabileceği bilinen bir gerçek ama Baltimore’da Pokemon GO oynayan bir kişi bunu unutmuş gibi görünüyor.

Toyota RAV4’ün sahibi kaza sonrasında yaptığı kazanın kendi dikkatsizliğinden kaynaklandığını kabul etti. Kazanın görüntülerini polis kamerası kaydederken kimsenin yaralanmaması yaşanan olayın tek olumlu yanı oldu.

Baltimore polisine göre popüler oyun sebebiyle yaşanan ilk kaza da bu değil. Polisin açıklamalarına göre Baltimore’da ve ülke genelinde Pokemon GO ile ilgili trafik kazaları, telefon hırsızlığı gibi olaylarla karşılaşılmakta.

Pokemon GO’nun yolcu koltuğunda oynanması ise daha güvenli olduğu gibi Nürburgring’te Ring Taxi ile Pokemon yakalamaya çalışan youtuber’ın videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=gd_LchqEO2s

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu