Haberler

Tesla sonunda aklındaki web sitesine kavuştu




Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla Motors Şirketi, üretime başladığından beri TeslaMotors.com internet sitesi üzerinden bizlerle buluşuyordu, ancak şirketin vurgulamak istediği marka ismi Tesla olunca, her ne kadar TeslaMotos.com yerine daha sade ve marka ismini vurgulayan Tesla.com’u kullanmayı düşündülerse de, bu adres Kaliforniya’lı bilgisayar mühendisi Stu Grossman’a aitti.

Bu senenin başında satın aldıkları Tesla.com birkaç aydır yapılandırılıyordu ve sonunda bu hafta başında kullanılmaya başlandı. Artık TeslaMotors.com bizleri doğrudan Tesla.com’a yönlendiriyor. Bu gelişme ile birlikte oluşan bir söylenti de asıl ismi “Tesla Motors Inc.” olan şirketin isim değişikliğine giderek “Tesla Inc.” olup olmayacağı yönünde.

Günün sonunda tüm bu gelişmelere baktığımızda görüyoruz ki asıl önemli olan şey; şirketin adı veya internet sitesinden ziyade, ulaştığı kitle, gördüğü talep ve elde ettiği başarı. Model 3 çıktığından beri gelen yüzbinlerce ön sipariş bahsettiğimiz bu kriterleri kanıtlar nitelikte…

Keyifli ve güvenli sürüşler!

 

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu