Haberler

TopGear’dan Generali’ye ödül




Dünya çapında otomobil tutkunlarının ilgiyle takip ettiği İngiltere’nin en prestijli televizyon programı ve otomobil dergisi TopGear “Sigortanın Kolay Hali” mottosuna sadık kalarak müşterilerinin hayatlarını korumak ve değer katmak üzere sigortacılık alanındaki devrim niteliğinde dijital çözümlerin ve dev yatırımlarının anlamlı bir karşılığı olarak Generali Sigorta’yı “Yılın Sigorta Şirketi” ödülüne layık gördü.

Otomobil sürücülerinin yakından takip ettiği ve alanında en önemli yayınlardan olan TopGear Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği TopGear Ödülleri’nde, bu yıl “Yılın Sigorta Şirketi” ödülünü almaya hak kazanan Generali Türkiye’nin bu ödülü almasında “Yalın ve Akıllı” sigortacılık anlayışıyla, müşterileri için sigortacılık ürün ve hizmetlerini her an ve her yerden ulaşılabilir kılan online sigortacılık çözümleriyle özellikle araç sigortaları konusunda hızlı, kolay ve erişilebilir olması rol oynuyor.

Sigortacılıkta Dinamizm: Mekân Zaman Engeli Olmadan 7/24 Sigortacılık Hizmeti

150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, hayatı kolaylaştırma misyonuyla sigortacılık sektöründe gerçekleştirmiş olduğu ilkler ve Türkiye’de hayata geçirdiği dijital dönüşüm projesiyle TopGear Dergisi’nin yanı sıra kendi alanında pek çok ödüle layık görülen MIT’nin En Akıllı Şirketler Listesinde ilk 50 şirket içinde yer alan tek sigorta şirketi olan Generali Sigorta, teknolojiyi sigorta çözümleri ile en etkin şekilde birleştirerek geliştirdiği yaratıcı projeleri ile yenilikçi ürün ve hizmetleriyle tanınıyor.

TopGear Ödülleri’nde, Generali Sigorta’nın öne çıkan ürünlerinden olan Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko ürün ve hizmetlerini herkese dilediği an, en hızlı şekilde Generali.com.tr veya Sigorta Danışmanlığı Hattı 0850 555 55 55 üzerinden 7/24 sunan Generali, olası bir hasar anında kasko ve trafik sigortası olan sigortalıların yol yardım hizmetlerinden kolayca faydalanmasına olanak tanıyor. Generali müşterileri, dilediği an, en hızlı şekilde sigortacılık ürün ve hizmetlerinden faydalanabiliyor. Gerçek bir “Kişisel Sigorta Danışmanı”nın moderatör olarak kullanılması ile interaktif müşteri deneyimini yaşayan Generali müşterileri generali.com.tr üzerinden ve mobil telefonlarından 1 dakikada trafik, kasko ve ev sigortası için teklif, 3 dakikada poliçe satın alıp sigortacılık hizmetler için kişisel sigorta danışmanları ile direkt görüşebiliyor.

Generali’nin sunduğu hizmetler arasında, başta kadın sürücülerin hayatını kolaylaştıran yol kenarında onarım ve yolda patlayan lastiklerin 30 dakika içinde değiştirilmesi olmak üzere, acil durum şartı olmadan sunulan tıbbi danışmanlık hattı, aracın vinç ile kurtarılması, ikametgâh ili dışında araç hasarı durumunda konaklama avantajları yer alıyor.

Generali Hakkında:

Generali Grubu, 2014 yılında 70 milyar Euro toplam prim geliriyle dünyanın önde gelen sigorta şirketidir. Dünya çapında 77 bin çalışanıyla, 60’dan fazla ülkede 72 milyon müşteriye hizmet vermektedir. Grup, Batı Avrupa pazarında lider pozisyonunu korurken Orta ve Doğu Avrupa ile Asya’da değerini gün geçtikçe yükseltmektedir. Grup, MIT’nin (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) dünyanın en akıllı 50 şirketi araştırmasında, müşterilerine sunduğu veri analitiğine dayanan yenilikçi sigorta çözümleri ile sigortacılık sektöründen listeye giren tek şirkettir. Generali Sigorta A.Ş. ise 150 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu