Haberler

Tucson’a 4×2 ve 7 yıl garanti müjdesi




Türkiye’de en çok satılan benzinli SUV liderliğini devam ettiren Hyundai Tucson, Yeni Elantra’dan sonra 7 yıl 80.000 km garanti seçeneği ile sunulmaya başlandı. Ürünlerine olan güvenini 7 yıl / 80.000 km garanti seçeneğiyle pekiştiren Hyundai’nin Tucson’daki bir diğer yeniliği ise, 4×2 çekiş sisteminin T-GDI DCT versiyonda da sunulması. Hyundai Tucson 4×2 T-GDI DCT, 97.050’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Şık tasarımı, üst düzey donanımları ve performanslı turbo benzinli motoruyla dikkat çeken Hyundai Tucson, şimdi de 7 yıl / 80.000 km garanti ve daha fazla yakıt ekonomisi isteyenler için 4×2 önden çekiş versiyonuyla satışa sunuluyor. Teknoloji ve konfor unsurları, yüksek çekiş gücü, sürüş konforu ve yakıt ekonomisini bir arada sunan Tucson, ayrıca 7 ileri DCT şanzımanıyla da kullanıcısına büyük rahatlık sağlıyor. 4×4 çekiş sistemine ek olarak sunulan 4×2 DCT versiyon, 177 beygirlik turbo performansını konforla birleştirirken aynı zamanda cazip fiyat avantajıyla da öne çıkıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, 4×2 yeni versiyon ve 7 yıl garanti seçeneğiyle ilgili olarak, “SUV-C segmentine fiyat avantajıyla ulaşmak isteyen ancak güç ve konfor beklentisi yüksek olan müşterilerimizi hedef alan Tucson 4×2 DCT kombinasyonumuzun özellikle Style ve Elite donanım seviyeleriyle rakiplerine karşı güçlü birer alternatif olacağına inanıyoruz. Tucson modelimizde de sunmaya başladığımız 7 yıl / 80.000 km garanti ise ürünlerimize olan güvenimizin bir kanıtı. Çünkü biz müşteri memnuniyetinde her zaman 1 numara olmayı hedefliyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Cesur ve ilgi çekici tasarımı, gelişmiş konfor özellikleri ve standartları belirleyen üst düzey donanımlarıyla satışa sunulan Hyundai Tucson, Avrupalı müşteriler için Avrupa’da üretiliyor. Hyundai’nin SUV segmentindeki en önemli modeli olan Tucson, daha önce Hyundai’yi düşünmeyen müşterilerin bile ilgisini fazlasıyla çekti ve Türk otomotiv pazarında en çok satılan benzinli SUV modeli olmayı başardı. Hyundai Tucson, sıkıcı olmayan cesur ve estetik tasarımıyla her yaştan kullanıcıya hitap edecek özelliklere sahip. Ayrıca gelişmiş donanım özellikleriyle premium segmentteki modelleri kıskandıracak konforu sunuyor.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

4 Yorum

    1. Tammda anadolu şehrinde yaşayan adamlar senede 10bin bile gitmiyor.Biz 5 senede 16bin yaptık audi aracımızla hiç çekinmeden çıktın mı şehir merkezi 6km üni 8km gezim desen 20km.Nissan aracımlada bir senede 27bin yaptım İstanbuldaydı araba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu